9.8 C
Belgrade
subota, 27 novembra, 2021

MEDIJI KRIJU OD NARODA, VUČIĆ UGOSTIO IZASLANIKA VATIKANA: Sprema se dolazak Papa Franje u Srbiju!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ono što je predsednik pokreta Ljubav, Vera, Nada Nemanja Šarović najavio na kanalu Slavija Info, kako predsednik Srbije Aleksandar Vučić planira dolazak Papa Franje u Republiku Srbiju, od danas više nije samo najava, već je poprimilo i konotaciju stvarnosti.

Naime, izaslanik Pape Franje je danas stigao u Srbiju kako bi razgovarao sa predsednikom Srpske napredne stranke koji se predstavlja kao i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Mediji koji su pod šapom vlasti, ali i tzv. slobodni i nezavisni mediji ovaj događaj su sakrivali od javnosti da bi pojedini počeli da ga predstavljaju kao nešto protokolarno i nešto što zapravo nema baš mnogo veze sa pokušajem da Aleksandar Vučić nametne SPC i Srbiji namesništvo Vatikana, i ako je već poznato da će se izaslanik Pape, Pol Galager održati sastanak i sa Patrijarhom Irinejom na kraju svoje posete u manastiru Kovilj što mediji mučki prećutkuju.

- Advertisement -

Kako je Nemanja Šarović izjavio, u devet časova ga je primila Ana Brnabić, a u 10 Aleksandar Vučić bez ikakve najave medija, koji su to prećutali nadajući se da do naroda neće doći istina koja se kosi sa onim što narod Srbije definitivno i većinski ne želi, a to jeste dolazak Pape iz razloga zato što svi njegovi putevi u Srbiju vode preko Jasenovca, što su govorili i blaženopočivši patrijarsi Irinej i Pavle.

Predsednik stranke Ljubav, Vera, Nada je najavio da će nastaviti sa izveštavanjem o ovim događajima, aludirajući na to da kada je pre desetak dana najavio to da će Papa doći u Srbiju, većini alditorijuma to nije izgledalo kao moguće, dok ovaj događaj samo potvrđuje Vučićevu ideju i zamisao da bude prvi predsednik Srbije kojeg će dovesti zbog svojih aluzija i patologije kako voli da bude prvi u nečemu i da predstavlja sebe kao prijatelja ljudi sa velikim titulama.

Nemanja Šarović je podsetio i na to da je Vatikan bio jedan od glavnih inicijatora raspada SFRJ u krvavom građanskom ratu gde su najviše stradali Srbi, i da uprkos tome što vodeći epidemiolog, fudbalski selektor, teniski trener, predsednik svega u Srbiji Aleksandar Vučić pokušava da kršeći istoriju i kodeks svog naroda pokušava sebi da obezbedi iluzorno mesto u istoriji kao predsednik koji će biti vredan pomena.

- Advertisement -

Pokret Ljubav, Vera, Nada će nastaviti da obaveštava narod o svemu tome što mediji prećutkuju i preduzeti sve akcije da želje Aleksandar Vučića o dolasku pape Franje padnu u vodu.

BONUS VIDEO

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti