16.3 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

MEDIJI KRIJU: N1 napao Sašu Radulovića i branili Velju nevolju, RADULOVIĆ BIO U PRAVU

NAJČITANIJE

- Advertisement -

U gostovanju 2017. godine na televiziji N1 uoči predsedničkih izbora Saša Radulović je govorio o tome u kakvoj se sprezi nalazi vlast sa navijačkim grupama, Aleksandrom Stankovićem zvanim Sale Mutavi i Veljkom Belivukom zvani Velja Nevolja, o činjenici da su imali službene legitimacije, službeno oružje, da su komunicirali sa vrhom države i tome na koji način te grupe peru novac od trgovine narkoticima i o krivičnoj prijavi koju je podneo.

Voditelj N1 Jugoslav Ćosić je dočekao ovo na nož, tražio dokaze, kao da je posao građana da istražuju kriminal i sakupljaju dokaze, a ne da svoja saznanja podnesu u krivičnoj prijavi, a da policija i tužilaštvo istražuju.

Inače, u to doba ceo Beograd je znao i naravno cela policija i svi novinari i svi su se pravili blesavi. Sada, 4 godine kasnije, se sve ovo što je Saša Radulović govorio o sprezi vlasti i kriminala pokazuje kao istina. Koliko je života moglo biti spašeno da je reagovano na vreme?

- Advertisement -

Zašto se nijedan medij nije bavio istraživačkim novinarstvom, već su odlučili da ignorišu ono što je govorio Saša Radulović pre 4 godine?

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

4 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti