NARODE, PROBUDI SE: SZO medicinu postavlja kao novu kvazi religiju! Vladaju putem straha i žele da…

Obavezno pročitajte

Medicina, pravoslavlje i pandemija

Gost Dejana Petra Zlatanovića u emisiji „Intervju“ na jutjub kanalu „Cenatr-Srbin.info“ bio je pravoslavni publicista i istoričar Vladimir Dimitrijević. – Ulazimo u novu fazu totalitarizma, do sada su orbitirale dve vrste, jedna je Orvelovska – Veliki brat, potpuni nadzor, surova pravila ponašanja, tu spada i komunizam. Drugi je bio Hakslijevski, kombinacija gulaga i Diznilenda, društvo koje ima sve više seksualnih sloboda, a sve manje političkih. Sada nastaje Kafkijanski totalitarizam, svet košmara kao u njegovim romanima Zamak i Proces.

Odlikuju ga nova pravila koja nemaju veze s mozgom samo sa medicinom. Na primer, na sahrani ne može da bude više od 10 ljudi, a u kafićima može i 100. Ili u vanrednom stanju do pet, šest moraš da obaviš sav posao jer uveče i noću virus dejstvuje, penzioneri moraju da se u 4 ujutru nabiju u prodavnice, a ne daju im da šetaju preko dana, objašnjava gost kanala Centar i Srbin.info. Dimitrijević ističe da je medicina nametnuta svetu kao nova kvazi religija. – Imamo kvazi religiozni metod, pri čemu je medicina nova religija koja se bori protiv nevidljivog neprijatelja.

medicin,

Ono što su u hrišćanstvu demoni, to je sada nevidvljivi virus. Kažu da će nas spasiti u stilu nove kvazi religije. Pojavljuje se vakcina za nešto što se ne zna šta je, a niko nije ispitao zašto se javljaju ta mlečna pluća koja su tipična kod blažeg simptoma trovanja bojnim otrovom sarinom ili ako se nepripremljeni poponete na Himalaje. Niko to ne ispituje. Ušli smo u Kafkijanski svet košmara na koji moramo da se prilagodimo i da ga prihvatimo.

To su čvrsta pravila, vlada medicine i vlada straha ili vlada terora. – Još od doba aparthejda se rade genetski eksperimenti da se razviju bolesti koje napadaju ciljano. General koji je eksperimetisao na Crncima je osuđen na smrt, ali ništa mu se nije desilo, pokrili su ga Amerikanci jer je njima dostavljao rezultate istraživanja na živim ljudima koje je posle bacao u more.

Rusija je još pre 10 godina zabranila izvor tkiva i organa da bi sprečila takve eksperimente. Nisam protiv vakcine, ali jesam protiv one sumnjivog kvaliteta, ne znamo im sastav, ne zna se još ni kakva je korona tačno bolest. Ako zvanično priznaju da ista čokolada iste firme nije istog sastava za stanovnike Nemačke i Slovačke koja je u EU, a za Srbe je još lošijeg kvaliteta, zamislite kakve će tek biti vakcine za nas?, konstatuje Dimitrijević.

On je spomenuo i političko-seksualne revolucije koje menjaju svet. – Malo ljudi zna da su peškiri išli goli ulicom i slobodno demonstrirali za vreme Lenjina. Postoje fotografije nudističke plaže u srcu Moskve iz tog doba. Sve je to dozvolio boljševički režim, a ukinuo brak i porodicu. Pojavilo se mnoštvo dece bez roditeljskog staranja, koja su lutala i pljačkala, pa su ih stavili u domove. Lenjinova bliska saradnica je govorila da seks ne znači više od ispijanja čaše vode, bila je ambasador u Švedskoj i tamo je širila seksualne revolucije.

Lenjin je pred smrt video pogubne posledice toga, a umro je od sifilisa. Drugi talas je bila hipi seksualna revolucija. I američkim studentima su davane droge, podsticani su na seks, eksperimentisalo se sa njima za CIA. Sada više nije bitan biološki pol, nego psihološki, nemamo više samo jedne ili dve kombinacije, nego sve moguće kombinacije koje imaju za cilj da unište porodicu i čoveka.

Radikalne feministkinje su još 70-ih najavile ukidanje svih seksualnih ograničenja uključujućiu i zabranu incesta. Sve je to udar na Hrišćane“, naglašava Dimitrijević. Ovaj izuzetno zanimljiv gost je još mnogo toga ispričao na aktuelne teme, pogledajte više u video prilogu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

PORUKA NEMCIMA IZ RUSKE DUME: Uništićemo vaše tenkove kao i pre 80 godina

Vjačeslav Volodin, predsednik ruske Dume, izjavio je da će tenkovi koje će Nemačka isporučiti Ukrajini doživeti istu sudbinu kao...

Još priča na sličnu temu