MASKARADA ČEDOMIRA STOJKOVIĆA

Obavezno pročitajte

Propali valjevski advokat Čedomir Stojković-Podmornica (agent BIA), uočen je danas ispred Ambasade Ruske Federacije u Beogradu, gde je bila organizovana proslava Dana zaštitnika otadžbine, kako pokušava diskretno da fotografiše zvanice, njihova vozila, ali i samu zgradu Ambasade.

- Advertisement -

U pokušaju da u tome bude neupadljiv, Podmornica je sa sobom poveo i Ilju Zernova, ovoga puta maskiranog u mladu žensku osobu. Glumeći zaljubljeni par, Podmornica je usmeravao Ilju na mesta na kojima bi trebalo da pozira, dok je slikao objekte koji se nalaze iza njega, a veliki broj fotografija su napravili i u vidu zajedničkih selfija, uz zagrljaje i poljupce.

Ostaje pitanje šta se krije u pozadini ove maskarade i da li su te fotografije Podmornici potrebne u cilju pripreme nekog „performansa“, odnosno nasilnog akta prema diplomatskom predstavništvu Rusije u Srbiji, koji bi organizovao na godišnjicu od izbijanja sukoba u Ukrajini, kao što su to on i njegovi najbliži saradnici i najavljivali, a o čemu je već izveštavano u nezavisnim medijima.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Milioni na protestima u Francuskoj, privedeno 80 osoba, povređena 123 policajca

PARIZ – U Francuskoj su danas na protestima zbog reforme penzija povređena 123 policajca i žandarma i privedeno je više...

Još priča na sličnu temu