MARIĆ IZDAO VUČIĆA: Rekao za njega da je bolesnik i budala, Vučić pio lekove i tresao se!

Obavezno pročitajte

Velika propaganda laži upišanog diktatora i bolesnika Aleksandra Vučića približava se svome kraju. Jedan od prvih simptoma njihovog tužnog, ali i bolnog kraja je to što su pacovi počeli da napuštaju brod i pokušavaju da ulete u drugi, ili bar da postanu zaštićeni svedoci ako ništa drugo.

Novinar, tj. bio bi novinar da nije dobio otkaz od SNS Srđan Škoro je nedavno pričao o tome kako je Milomir Marić, stara kuka i UDBAŠ progovorio o Vučićevom ludilu i da ga se treba paziti.

Ipak, pažnju na Vučićevo ludilo ponovo i baca jedan telefonski razgovor. Šta se zapravo desilo? Naime Milomir Marić je u emisiji Ćirilica na psihoterapeutsku stolicu opet doveo Fahrijevog sina, albanca u srednjim godinama koji je nama poznatiji kao Aleksandar Vučić.

U jednom trenutku mu je pustio isečak iz emisije DLZ, gde naš pisac Marko Vidojković poručuje picoustom diktatoru da ide da se leči, jer nije normalan i da nije higijenksi, jel, biti predsednik države ako si psihički poremećen. Vučić na Vidojkovićevu prozivku, tobože, blago reaguje i ako se primetio sociopatski grč na licu, pojašnjava psihijatar ekskluzivno za Slavija info.

- Advertisement -

Ipak ono što se desilo posle emisije je još zanimljivije. Kako Slavija Info ekskluzivno saznaje Marko Vidojković se posle emisije čuo sa Milomirom Marićem, upitavši ga zbog čega je pustio snimak emisije i zašto ima potrebu da se sprda sa predsednikom.

Da odgovor sablazni sve ljude u Srbiji, potrudio se Milomir Marić koji je rekao da je Vučić ludak, idiot, bolesnik i da ga namerno provocira u svakoj emisiji i da čeka kada će on pući, napraviti dramu i konačno pokazati svoje pravo lice.

Marić ga mrzi. Takođe je odao da je u toku puštanja ovog snimka, Vučić mahnito uzimao lekove uz čašu vode. Velika propaganda laži se ruši. Neće moći, Aleksandre. Dosta je.

O Vučićevom ludilu i bolesti, nedavno je progovorio i srpski psihijatar ekskluzivno za Slavija Info koji je želeo da ostane anoniman, priloživši nam klip pacijenta sa katatonom šizofrenijom i koji neodoljivo podseća na Aleksandra Vučića.

Takođe, redakcija kanala Slavija info nedavno je i ugostila Marka Vidojkovića koji je izneo svoje stavove o tome kako će bolesni diktator biti srušen i šta je sve neophodno da se promeni u nakaradnom sistemu satrapa, bolesnika i botova.

BONUS VIDEO

2 COMMENTS

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu