DOKTOR TVRDI: “Maradona počinio samoubistvo”

Obavezno pročitajte

Dijego Armando Maradona preminuo je 25. novembra, a od smrti čuvenog El Pibea svakodnevno isplivavaju nove teorije oko toga šta je dovelo do njegove smrti.

Poslednja u nizu teorija je izjava doktora koji je Maradonu lečio od 1977. do 2007. godine, Alfreda Kaea, koji tvrdi da je čuveni Argentinac izvršio neku vrstu samoubistva.

maradona,

Kae je tokom gostovanja na jednoj argentinskoj radio stanici rekao da je Maradona prestao da jede i da uzima lekove nakon operacije mozga:

- Advertisement -

“Ovo ne izgleda poput jednostavnog srčanog udara. Kada sam razgovarao sa njim, pitao sam ga da li razmišlja o samoubistvu. Rekao mi je ‘Možda jednog dana, šta znam’. Dijego je bio umoran. Sve ovo što se dešavalo je posledica samoubistva, nakon kombinacije zanemarivanja, nepromišljenosti i neiskustva”.

Kao primer navodi scenu iz bolnice, gde Maradoni nije bila pružena adekvatna pažnja i nega.

“Trebalo je da ostane u bolnici, ne u kući koja nije bila pripremljena za njega”, dodao je Kae, koji je potom prepričao scenu sa Kube, kada je Maradona pokušao da se ubije:

“Na Kubi postoje autobusi po imenu guagua, Dijego je pokušao kolima da se zakuca u jedan. Nama je rekao da ga nije video, ali je istina da je pokušao da se ubije tada. Spasilo ga je samo čudo. Za mene je njegova smrt samoubistvo, bio je umoran. Nije mogao više i prepustio se”, zaključio je Kae.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

Petković o obdukciji ubijenih Srba: Šta Priština lažira, zašto je Euleks isključen iz istrage?

Ne zna se zbog čega Euleksu nije dozvoljeno da učestvuje u istrazi zajedno sa Kosovskom policijom prilikom pretresa nakon...

Još priča na sličnu temu