19.6 C
Belgrade
nedelja, 14 avgusta, 2022

DANAK U KRVI ZA POSAO: Nage fotografije MALOLETNIH ĆERKI Palminih saradnika!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Želim sa ovog mesta da pitam da li su Tužilaštvu dostavljeni dokazi iz mobilnog telefona najbližeg Palminog saradnika, koji je zaplemljen pre nekog vremena. On je u posedu policije. U tom telefonu nalaze se fotografije i snimci nagih maloletnih ćerki Palminih najbližih saradnika, koji su na najvišim funkcijama u Jagodini – upitala je Marinika Tepić, potpredsednica SSP, na konferenciji za novinare, povodom novih saznanja o aferi „Palma“ i kako je rekla, organizovanom podvođenju maloletnica, u Jagodini.

– Zašto se ovo krije, zašto se zataškava i ko to čini, jer je telefon zaplemljen na izborni dan 21, juna prošle godine. Da li se ovim dokazima neko ucenjuje, da li se trguje informavijama, da li se preti i ko koga štiti. Ovo je jedna od najskandaloznijih informacija – otkrila je Tepić.

Na tim fotografijama i snimcima su, svakako, kompromitujući sadržaji rekla je Tepić i dodala:

- Advertisement -

– Meni je veoma značajno da kažem da su se ljudi iz Palminog okruženja ohrabrili da doprinesu ovome. Dragan Marković je lice na položaju i za ovo krivično delo zaprećena je isključivo zatvorska kazna. Zato tražimo da se postupi po krivičnoj prijavi jednog od lica koje je podneta u ponedeljak i da privedu Palmu“, rekla je Tepić.

Ona je pitala i da li je policija pozvala profesora Veraldija, bivšeg italijanskog konzula, da da svoj iskaz.

– Jer je moja koleginica Sanda Rašković Ivić vrlo precizno opisala o ovim okolnostima i onome što je profesor rekao. Palma je rekao da je Ivić lagala, a da je profesor Veraldi sve demantovao. To je laž. On je u svom pismu samo rekao da se ne seća baš dobro i da ne bi voleo da bude upleten u ovu aferu. Nijednom rečju nije demantovao ono što je gospođa Ivić rekla – rekla je Tepić.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti