MALI DEČAK DANILO OPET PRAVI TATI PI*DARIJE: Danilo Vučić i u Banjaluci u društvu Ace Rošavog!

Obavezno pročitajte

Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uslikan je na proslavi Dana Republike Srpske u Banjaluci u društvu Aleksandra Vidojevića, zvanog Aca Rošavi, huligana koji se dovodi u vezu sa kavačkim klanom, a protiv kojeg se vodi postupak zbog demoliranja kafića „Komitet“ u Beton hali.

Na fotografiji iz Banjuke iza Danila Vučića, vidi se Aleksandar Vidojević, o čemu je govorila i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.


- Advertisement -

– Imam podatak da je u Banjaluci na proslavi Danilo Vučić, dakle punoletni građanin Republike Srbije, bio u društvu Ace Rošavog, za koga je lično (Veljko) Belivuk pred tužilaštvom dao iskaz da u je on rekao i objasnio da je direktna veza do predsednika republike Aleksandra Vučića – istakla je Tepić.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Danilo Vučić uslikan u društvu Ace Rošavog. KRIK je na leto 2020. uslikao njih dvojicu kako u jednom kafiću zajedno gledaju derbi Crvene zvezde i Partizana.

Takođe, zajedno su uslikani u Rusiji tokom utakmice Srbija – Kostarika, kao i još nekoliko puta – jednom u noćnom izlasku, kao i na proslavi Dana Republike Srpske kada su bili za istim stolom zajedno sa Zvezdanom Terzićem i igorm Dodikom, sinom Milorada Dodika.

Ostavite komentar

Najnovije objave

NEMAČKA AMBASADA ZAHTEVA HITNO OBJAŠNjENjE OKO SLUČAJA VUKSANOVIĆ

Ambasada Nemačke u Crnoj Gori, zatražila je od crnogorskih vlasti hitno objašnjenje oko slučaja koji je uzdrmao Crnu Goru,...

Još priča na sličnu temu