4.9 C
Belgrade
среда, 8 априла, 2020

MALI ALEKSA: Hvala Vam što nas čuvate

Obavezno pročitajte

UZNEMIRUJUĆE: Delili drogu osnovcima, roditelji dece ih tukli bejzbol palicama (VIDEO +18 )

U ruskom gradu Barnaul grupa dilera podelila je grupi osnovaca nižih razreda narkotike, uglavnom ekstazi i spid u vidu bombona i žvaka.

“PUTIN OSLOBODIO LAVOVE I TIGROVE“ Na sve spremni da spreče kršenje izolacije?

Jutros na društvenim mrežama "eksplodirala" je vest kako su "ruske vlasti na nalog predsednika Vladimira Putina, oslobodile na stotine lavova, kako bi...

OGLASILA SE I KUBA: Imamo lek. Spremni smo da snabdevamo i ostatak sveta

Kuba tvrdi da ima dovoljno rezervi antivirusnog leka koji se koristi za lečenje korona virusa da pokrije potražnju kod kuće, kao i potrebe drugih zemalja.

ZA NJIH NEMA POMOĆI: Milenu gazda izbacio iz stana zbog “korone” (VIDEO)

NEPOKRETNA Milena Grubanović Kovačević (66) sa svojom ćerkom Draganom (37) od juče spava pod vedrim nebom, na asfaltu u Golubinačkoj ulici u...

Na adresu malenog Alekse Bogdanovića iz Bijeljine pristigao je novi dar od 200 australijskih dolara od porodice Rajković iz Sidneja. Oni su nas zamolili da ovom sedmogodišnjaku, kao i njegovoj baki Raziji i gluvonemoj rođaki Mariji prenesemo reči podrške i želje da ih Gospod Bog čuva na njihovom teškom životnom putu.

Razija Aziri koja brine o ovo dvoje napaćene dece, zahvalila se dobrotvorima koji su mislili na njih.

– Hvala na ovoj pomoći. Da nije dobrih ljudi, mi bismo odavno završili na ulici. Da vas zdravlje služi i sreća prati. Hvala veliko što nas čuvate – rekla je Razija.

Ispričala nam je da će donaciju utrošiti za kiriju, a ono što pretekne verovatno će potrošiti u nabavci neophodnih namirnica.

– Uvek se trudim da kada stigne donacija, bar mali deo ostavim sa strane i sačuvam za crne dane. Sigurnije se osećam kada imamo neki dinar u kući za ne daj bože – ispričala je Razija.

Malom Aleksi Bogdanoviću je majka umrla kada je imao samo dve godine, a oca nikada nije upoznao. Od kada je ostao sam na svetu o njemu i gluvonemoj rođaki Mariji, brine baka Razija i to kao o svojoj deci. Priča o njoj i Aleksi dospela je u javnost zahvaljujući novinarima koji su je videli kako je prevrtala po kontejneru bijeljinske bolnice – tražeći hranu za svoje štićenike.

– Ranije sam skupljala karton i tako spajala kraj s krajem. Više niko ne kupuje. Šta ću morala sam tako, ali sada zahvaljujući svim dobrim ljudima oko nas, više to ne moramo da činimo – priča ova žena koja je i pored toga što je i sama bolesna, svoj život podredila brizi o dva anđela.

- Advertisement -

još članaka

Ostavite komentar

- Advertisement -
loading...

Najnovije vesti

“JASTREBARSKO“ SEME ZLA: Časne sestre ubijale decu pijukom i otrovima! (VIDEO)

Jedna od preživelih žrtvi genocida nad Srbima u NDH, koja je i sama prošla jedini dečiji koncentacioni logor tokom drugog svetskog rata...

TVOJ NOVAC: Frilenseri imaju „savršenu oluju“ anksioznosti zbog COVID 19

Kriza izazvana COVID 19, uzdrmala je tržište rada, na hiljade njih ostaje bez posla, zamislite kako je onda "frilenserima"

STARTUP3 – izgraditi ekosistem visoko tehnoloških habova

Da li ste inovator u oblasti novih tehnologija? Nisu Vam strani pojmovi kao što su blokčejn, augmentativna ili virtuelna realnost, Internet...

VUČIĆ ZA RTS: Od petka do ponedeljka 24h policijski čas?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da se na dnevnom nivou procenjuje mogućnost uvođenja 24-časovnog karantina u Srbiji, na duži period u...

SRAMOTNO: Studentkinja iz Ćuprije napala SPC

Dragana Rakić iz Ćuprije, studentkinja Bogoslovskog fakulteta u Beogradu, komentarisala je za Novu, suspenziju sveštenika i profesora docenta, Vukašina Milićevića i pokretanje...