MALAGURSKI: Oslobodićemo i ozdravićemo Srbiju! Rio Tinto neće proći!

0
388

Građani naše zemlje ustali su protiv projekta kompanije „Rio Tinto“, a današnji protest ispred Skupštine i za sredu najavljeni veliki narodni protest ispred Predsedništva dokaz su da je narod spreman na tešku borbu za zaštitu životne sredine. Reditelj Boris Malagurski podelio je fotografiju glumice Bojane Novaković sa protesta ispred Skupštine, a ta fotografija se slobodno može protumačiti kao simbol borbe građana.

– Pobedićemo, ne zato što će borba biti laka, već upravo zato što će biti teška. Kad je najteže, mi Srbi se složimo i osvajamo slobodu! Rio Tinto neće proći! Oslobodićemo i ozdravićemo Srbiju! Hvala Bojani Novaković, hvala „Marš sa Drine“, hvala Ekostraži i hvala svima ostalima koji se bore za opstanak našeg naroda, naše životne sredine i naše Srbije – napisao je Malagurski na Instagramu, objavivši sliku Bojane Novaković kako stoji ispred kordona policije.

Podsetimo, Veliki narodni protest protiv spornih Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i Zakona o eksproprijaciji, ali i protiv Rio Tinta i uništavanja Makiša biće održan u sredu od 18 časova na platou ispred Predsedništva (Kralja Milana 20), najavili su organizatori Udruženja Kreni – Promeni.

Ostavite komentar