33.3 C
Belgrade
sreda, 28 jula, 2021

MAJKA UBIJENOG HALABRINA: Gledam slike osakaćenih i opet proživljavam smrt sina!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Mara Halabrin, majka ubijenog Aleksandra Halabrina, za Nova.rs kaže da je „morbidni šou“ ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, koji je emitovan juče u emisiji „Hit tvit“ na televiziji „Pink“, u najmanju ruku – strašan i jeziv. Ističe da je gledajući fotografije, na kojima su osakaćena tela žrtava Veljka Belivuka, ponovo proživljavala ubistvo svog sina, čije je telo, podsetimo, pronađeno u jami kod Sopota.

„To je strašno i jezivo. Ne znam šta je Vulinu bio cilj sa tim emitovanjem slika na kojima su raskomadani ljudi. Gledajući to zamislila sam svog sina“, kaže Mara Halabrin kroz suze.

Marko Miljković i Veljko Belivuk, Velja Nevolja
Marko Miljković i Veljko Belivuk Foto: Printscreen/Tv Pink

Na fotografijama koje su se nizale, tokom jučerašnjeg dana u emisiji, bili su Veljko Belivuk, Marko Miljković i Srđan Lalić, koji sa osmesima na licu kasape pripadnike suparničkih klanova, ali i mladiće, čiji identitet ne može da se zaključi na osnovu slika.

- Advertisement -

„Ne znam da li je Vulin razmišljao o roditeljima tih momaka kada je emitovao te strašne fotografije. Ne znam kako je on, kao roditelj, mogao da uradi tako nešto drugom roditelju. Da toliko nema osećaja je strahota. Sa druge strane, ne znam kako mu je to dozvoljeno, obzirom da puštanjem tih fotografija remeti istragu, koja se trenutno vodi, što je mimo zakona“, kaže majka ubijenog Halabrina.

Aleksandar Vulin, emisija Hit tvit
Aleksandar Vulin Foto: Printscreen/Tv Pink

Aleksandar Halabrin (26), mladić iz Janošika kod Alibunara, koji je nestao 20. marta prošle godine na Banjici u Beogradu, nađen je mesec dana kasnije u mestu Parcani kod Sopota. Kako su mediji ranije pisali, on je navodno bio blizak pripadnicima navijačke grupe „Zabranjeni“, a navodilo se da je žrtva navijačkog obračuna.

Ono što je zasad poznato jeste da zbog ubistva Halabrina niko nije, zvanično, osumnjičen.

- Advertisement -

Podsetimo, u jučerašnjoj emisiji na televiziji „Pink“ su se stravične slike iskasapljenih muškaraca nizale uživo, a ministar policije je rekao „da su u pitanju navijači Partizana, koje su klali drugi navijači Partizana“.

Marko Miljković i Veljko Belivuk, Velja Nevolja
Marko Miljković i Veljko Belivuk Foto: Printscreen/Tv Pink

„Ova kasapljena tela su uglavnom iz Ritopeka, iz one prostorije gde je bila mašina za mlevenje mesa“, rekao je on.

Pomenutim potezom, državni vrh još jednom je pokazao da je izgubio svaki osećaj za poštovanje dostojanstva žrtava i njihovih porodica, te da im zaštita mentalnog zdravlja građana, po svemu sudeći, uopšte nije važna.

Ni ovog, kao ni prethodnog puta ministar Vulin nije objasnio koji je interes prikazivanja ovakvog sadržaja javnosti osim da se istraumira publika.

BONUS VIDEO

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti