29.3 C
Belgrade
subota, 21 maja, 2022

MAJA GOJKOVIĆ O PROTESTIMA: Ovo je neprihvatljivo ponašanje za sve pristojne građane!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Na delu je politizacija i zloupotreba ekoloških pitanja, blokada saobraćajnica, mostova i sprečavanje slobode kretanja građana u čitavoj zemlji, navodi ministarka kulture i informisanja Maja Gojković.

Sve naziva „neprihvatljivim ponašanjem za sve pristojne građane“.

„Slike koje danas vidimo da mnogi naši građani – stari, bolesni, deca nisu mogli slobodno da se kreću, da obavljaju svoje poslove, idu kod lekara, je za svaku osudu inspiratora ovakvih ideja. Njihovi potezi ni na koji način ne mogu da doprinesu stvarnom unapređenju životne sredine, niti im je to suštinski cilj. Blokadama ključnih saobraćajnica, važnih za život naših građana, samo pokazuju svoje stvarne motive da neprezajući ni od čega, šire neistine, uzbunjuju i svađaju građane, a kao krajnji cilj očigledno žele da izazovu nasilje i nestabilnost“, poručuje ona.

- Advertisement -

Cilj je, kako kaže, slanje slika nasilja iz Srbije. „Ali neće uspeti u svojim pokušajima, jer ogromna većina građana želi da živi u zemlji koja se razvija i napreduje, u kojoj se mostovi i autoputevi, koji znače život i razvoj grade, a ne blokiraju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić današnjim odlaskom u Gornje Nedeljice da otvoreno razgovara sa građanima Jadarskog kraja, pokazao je da je državnik i da donosi odluke  isključivo u interesu svih građana, razvoja i napretka zemlje. Srbija želi pristojan razgovor i dijalog o svim važnim pitanjima i to vodi ka rešenju, a ne blokade ulica i nasilje“, smatra Maja Gojković.

- Advertisement -
Source021
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti