11.8 C
Belgrade
sreda, 28 septembra, 2022

ČALETU SE DIGAO, SVE MAFIJAŠE ĆE DA PRANGIJA: Belivuk hoće da sruši Vučića!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je cilj iskaza osumnjičenog vođe kriminalne grupe Veljka Belivuka rušenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića „po svaku cenu“, za šta je, kako je navela, kao „partner prihvatljiv psihopata i koljač“.

– Ogromna je nervoza, jer se vidi odlučnost države u borbi koju je Vučić pokrenuo protiv ove kriminalne grupe, jedne od najgorih koju smo videli na ovim prostorima – rekla je Brnabić za TV Pink.

Prema njenim rečima „uvek ista plejada likova iz dela opozicije, tajkunske, njihovih medija i dela nevladinih organizacija traže da Vučić podnese ostavku“, što je, kako je istakla, „licemerje“.

- Advertisement -

– U kojoj bi normalnoj državi predsednik dao ostavku što ga takva osoba, psihopata i koljač napada – istakla je Brnabić, koja je rekla i da „tajkunska opozicija ne preza ni od čega da sruši Vučića“.

Ona je dodala da se „pravi atmosfera u kojoj je potpuno u redu da se Vučiću nešto desi“, navodeći da je uvek isti „scenario po kojem se Vučić, njegov brat Andrej i sin Danilo dehumanizuju“.Ana Brnabić FOTO: PrintscreenAna Brnabić FOTO: Printscreen

Kako je navela, ponosna što je među pet ličnosti koje je Belivuk napao u tom iskazu, što je „kompliment“ da dobro radi, ali u kojem je neke „direktno štitio, kao Dijanu Hrkalović“.

- Advertisement -

Brnabić je navela da Vučića iz dela opozicije napadaju za sve loše, „za ubistvo Olivera Ivanovića, smrt ljudi ih helikoptera, za svaki gol koji se da u našem prvenstvu“.Velja Nevolja FOTO: Direktno.rsVelja Nevolja FOTO: Direktno.rs

– Pitam se kako nađe snagu da svako jutro ustane i radi svoj posao i to na taj način da Srbija bude jedna od najuspešnijih u ekonomiji u Evropi – rekla je Brnabić.

Ona je navela i da je šef Belikuvu Radoje Zvicer, za kojeg je rekla da takođe ima svog šefa, i upitala kao je moguće da u „malenoj Crnog Gori njegov klan naraste do takve moći“.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti