MAFIJA JE UZRUPIRALA VLAST U SRBIJI: Narod će ih juriti po ulicama, SVEGA ĆE BITI!

Obavezno pročitajte

„Dvadeset i drugu godišnjicu teškog zločina na Ibarskoj magistrali u režiji tadašnjeg režima, Srbija dočekuje kao duboko kriminalizovana država koja je po svim relevantnim pokazateljima na drugom mestu u Evropi i među vodećim državama u svetu po stopi organizovanog kriminala. Posebno je tragično što su bezbednosne službe ponovo otrgnute od bilo kakve kontrole i  stavljene u službu očuvanja režima, a ne države na umoru“, naveo je Srđan Milivojević, član Glavnog odbora Demokratske stranke.

U saopštenju Srđana Milivojevića, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

„Pripadnici bezbednosnih službi po nalogu vrha vlasti, danas obezbeđuju plantaže marihuane, prate, progone, hapse i maltretiraju opozicione aktiviste, dok im vođe narkokartela melju ljude u vodenicama za meso i čine druge monstruozne zločine. Za sada jos uvek nerazjašnjeno ubistvo Olivera Ivanovića, oštrog kritičara ovog mafijaškog režima, samo pojačava argumente u prilog tvrdnji da je mafija ponovo uzurpirala vlast u Srbiji.

- Advertisement -

Sve ovo ne čudi jer isti ljudi koji su bili na vlasti kada je tadašnji režim zloglasnu Jedinicu za specijalne operacije opremio i poslalo da izvrši zločin na Ibarskoj magistrali, koji je njenim pripadnicima naredio da otme i ubije Ivana Stambolića i počini mnoštvo drugih zločina, ponovo imaju priliku da uzurpirajući vlast, nastave svoj zločinački pir, sveteći se građanima Srbije što su ih najurili sa vlasti 5. oktobra.

Posebno je tragično što vrh ove mafijaške vlasti pod pokroviteljstvom Aleksandra Vučića, na dvadeset i drugu godišnjicu od ovog užasnog zlodela, pokreće peticiju za puštanje na slobodu pripadnika ove zloglasne jedinice koji su učestvovali u ubistvu doktora Zorana Đinđića, prvog demokratski izabranog premijera, i nekadašnjeg predsednika Demokratske stranke.Tatjana Manojlović i Srđan Milivojević FOTO: ATA ImagesTatjana Manojlović i Srđan Milivojević FOTO: ATA Images

Upozoravamo sve pripadnike bezbednosnih službi da vodeći računa o sudbini osuđenih pripadnika službi bezbednosti za zločine tokom devedestih, u dramatičnim danima koji nam predstoje, ostanu verni svojim ustavnim ovlašćenima i zakletvi koju su dali državi Srbiji i njenim građanima, a ne mafijaškom režimu Aleksandra Vučića, jer nijedna mafija nije jača od građana ujedinjenih oko ideje slobode i pravde“, zaključuje se u saopštenju Srđana Milivojevića, člana Glavnog odbora Demokratske stranke.

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu