11.8 C
Belgrade
četvrtak, 23 septembra, 2021

LUTKE OD KRVI BEZ TRUNKE IDEJE: Vulin i Dodik prodali dupe strancima pa pevaju patriotske pesme pod šatorom!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

„Neće Gara da primi vakcinu, ne priznaje svetsku medicinu“ – orilo se danas pod šatorom na Manjači, u interpretaciji Milorada Dodika, člana Predsedništva BiH i Aleksandra Vulina, ministra unutrašnjih poslova Srbije.

Oni su prisustvovali „Kočićevom zboru“ u Stričićima, tradicionalnoj kulturnoj manifestaciji koja se održava u čast znamenitog srpskog pisca Petra Kočića.

I umesto kulturno-umetničkog programa u znak sećanja na čoveka koji nas je zadužio svojom pisanom rečju i političkim delovanjem, koji bi trebalo da bude u prvom planu, sve se pretvorilo u „paradu pijanstva i kiča“, jer je sva pažnja bila usmerena na Dodika i Vulina.

- Advertisement -

Kako protokol Draška Stanivukovića, koji je kao gradonačelnik Banjaluke bio jedan od organizatora svečanosti, nije dozvolio Dodiku da se obrati, on je po svaku cenu želeo da skrene pažnju na sebe, a u tome mu je asistirao Vulin.

Zajedno sa Goci bendom i pevačicom Maricom Divljak, koji su se našli na takvoj manifestaciji, Dodik i Vulin su bili glavne zvezde zbora, tako da su svi ostali i zaboravili na Kočića i njegovo delo.

„Neće Gara da primi vakcinu, ne priznaje svetsku medicinu“, orilo se pod šatorom, gde je Dodik gostovao, a u pratnji Vulina.

- Advertisement -

Pevale su se i patriotske pesme u emotivnom patosu, uz hektolitre alkohola, dok se Kočić, verujemo, u grobu prevrtao na koji način mu odaju počast ljudi kojima su usta puna nacionalne časti, a prave poslovne dilove sa Erdoganom, Vučićevim bratom koji naoružava Vojsku Kosova, i prekidaju bojkot institucija kako bi ga dočekali, slikaju se sa osuđivanim kriminalcima i vladaju upravo na način protiv kojeg se Kočić i borio.

Ko ih ne zna, skupo bi ih platio.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti