32.4 C
Belgrade
ponedeljak, 27 juna, 2022

LUKA KEBARA: Kako vas nije sramota što napadate nedužnog Danila Vučića?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Povodom kolumne urednika Danasa Vukašina Obradovića „Tramp Junior, Hanter Bajden i Danilo Vučić“ najpre se oglasio na društvenoj mreži Twitter bivši poslanik Srpske napredne stranke Luka Kebara.

On je najpre zapitao da li je autora teksta sramota što napada „nedužnog Danila Vučića“.

- Advertisement -

„Ko si ti da ga uopšte uzimaš u usta? Toliko godina imaš, a na osnovu ovog gnusnog teksta da se zaključiti da si nekultura i prepun mržnje i gneva“, dodao je „mladi lav“ SNS i poručio Obradoviću da se trgne i shvati da je to što piše „veliko zlo“.

Vukašin Obradović je odgovorio Kebari da on ustvari “ ne nepada Danila Vučića, već ga brani od oca“, a korisnik tvitera @Mltnzdrvkvc je poručio doskarašnjem poslaniku: „Oho, frkica za platicu? Pa Luka, kad te ne puste u skupštinu, kuda dalje“.

I „Večernje novosti“ su reagovale na kolumnu Obradovića ali si bile manje rečite od Kebare.

- Advertisement -

Osim naslova „SRAMNI NAPADI NA PORODICU PREDSEDNIKA: Danilo Vučić na udaru dnevnog lista „Danas“ i Vukašina Obradovića“ i kratkog uvoda nisu se upuštale u dalju elaboraciju.

Luka Kebara i Večernje novosti brane Danila Vučića od Danasa 2

„U dnevnom listu „Danas“ izašao je tekst pod naslovom „Tramp Junior, Hanter Bajden i Danilo Vučić“, koji je potpisao novinar Vukašin Obradović i u kome je po ko zna koji put napadnut sin predsednika Danilo Vučić“, napisali su u Večernjim Novostima.

- Advertisement -
SourceDanas
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti