23.7 C
Belgrade
nedelja, 1 avgusta, 2021

LUDILO: Vučić sam sebe proglasio za najplemenitiju ličnost godine, bolesniku ništa nije sveto, SVE NAS ZAJEBAVA!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Zlatnu plaketu za najplemenitiji podvig godine ne doživljavam kao lično priznanje, već kao priznanje državi. U Srbiji je uvek najnepopularnije odati priznanje državi, čini se da je postoji ništa lakše nego pljuvati i u njoj tražiti krivca za sve“, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije.

Bolesnom diktatoru je danas uručena zlatna plaketa „Večernjih novosti“, koju je dobila država Srbija zbog donacije vakcina zemljama u regionu. Kako je navedeno, država je „u opštoj borbi za vakcine i medicinska sredstva pružila ruku komšijama i podelila bogatstvo sa svima“.

Aleksandar Vučić FOTO: Printscreen
  • Kao rezultat mudre politike srpskog vođstva na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem nađa zemlja je u samom svetskom vrhu po broju vakcinisanih – navodi se u obrazloženju odluke žirija.


Zlatnu plaketu za najplemenitiji podvig godine primio je Aleksandar Vučić, čovek koji se za sve pita u Srbiji.

  • Ovu plaketu ne doživljavam kao lično priznanje, već kao priznanje državi, iako je najnepopularnije odati priznanje državi. Čini se da u Srbiji ne postoji ništa lakše nego pljuvati po sopstvenoj državi i u njoj pronalaziti uvek krivca za sve. A ona je tu uvek za sve. Ovo priznanje pripada lekarima, medicinskim sestrama, ali i državnim službenicima koji su se borili da svi kontingenti stignu na vreme – rekao je Vučić.
- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti