16.3 C
Belgrade
utorak, 17 maja, 2022

LUDILO: Tabloidi TV duel iz 2005. predstavili kao da se sada desio (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostovali su davne 2005. godine kod Tanje Jordović na Pinku, a ova vest danas je u režimskoj Republici.rs (portal Srpskog telegrafa) objavljena sa teatralnim naslovom „Vučić demolirao Đilasa u TV duelu: Pokrao si pola Srbije lopužo, kako imaš obraza da nešto govoriš“ i predstavljena kao da se desila upravo danas.Predstavili tv duel iz 2005. kao da je bio danas FOTO> Printscreen“ src=“https://direktno.rs/upload//media/2021/0/13/11/56/876/312874/resize/312877/Tabloid_Printscreen_940x940″><em>Predstavili tv duel iz 2005. kao da je bio danas FOTO> Printscreen</em></h4><p>Naime, iako je ovaj duel od pre 16 godina i iako se zna da predsedik Srbije otkako je na vlasti nije imao TV duel ni sa kim, iako je mnogo puta izazivan, režimski mediji su iskoristili TV duel Đilasa i Vučića iz 2005. godine, dok ih je još bilo, i prezentovali ga srpskoj javnosti kao da se desio danas, a onda tek u tekstu naveli iz koje je godine duel.</p><figure class=

– Pošto tvrdite da sam ja lopov, podnesite prijavu protiv mene, ja nemam imunitet, nemam ništa. Ali, predlažem, da u slučaju da sud ili nadležni organi u ovoj zemlji kažu da ja nisam lopov da se vi povučete iz politike – predložio je Đilas Vučiću, na šta mu je Vučić odgovorio „može, gospodine Đilas“.

- Advertisement -

Međutim, izgleda da je u Vučićevom slučaju konstanta samo ona „obećanje, ludom radovanje“. 

Đilas se, između ostalog u emisiji dotakao pitanja nekretnina i svojih i Vučićevih.

– Moram da priznam da nisam našao neke velike sličnosti između Aleksandra Vučića i mene, to je možda visina, godine, ali imamo još jednu sličnost, posedujemo istu vrednost nekretnina, razlika je možda u 15 kvadrata u moju korist, što me raduje, ali razlika je kako smo došli do toga. Ja sam došao tako što sam radio u životu, a Vučić time što se bavio politikom, i nikada ništa konkretno nije radio. Između nas su ogromne razlike, kao što su razlike između politika SRS i DS – rekao je Đilas u ovoj emisiji iz 2005. godine.

- Advertisement -

Možete pogledati kako je izgledao ceo duel:

- Advertisement -

- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti