LUDILO: Novaka čeka trogodišnja zabrana ulaska u Australiju!

Obavezno pročitajte

Najbolji svetski teniser Novak Đoković biće deportovan iz Australije i neće igrati na Grend slemu u Melburnu, a ono sa čime se suočava jeste trogodišnja zabrana povratka u ovu zemlju! Novak bi, ipak, mogao da se na turniru 2023. nađe pod jednim uslovom.

Sud je u jutros malo pre 08.00 časova po srednjeveropskom vremenu potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka koji je prethodno Novaku po drugi put ukinuo vizu. Molba Đokovića da ostane jednoglasno je odbačena, uz odluku da je srpski teniser taj koji će snositi sve troškove.

- Advertisement -

Đoković će vrlo brzo biti deportovan iz Australije, a ono sa čime se suočava jeste trogodišnja zabrana povratka u ovu zemlju. Međutim, tamošnji mediji prenose da to ne znači da Novaka za to vreme nećemo gledati na AO, jer postoje određene okolnosti u kojima bi mogao da dobije vizu ako su to okolnosti koje su „u interesu Australije.“

Novak je godinama bio dobrodošao gost u Australiji – sve do sada! Čak je i pomenuti Hok 2021. istakao da je Đoković veliki ambasador i njihove zemlje. Međutim, politika je ovoga puta odradila svoje i ukaljala sport. Da li će Novaku biti dozvoljeno da se vrati na svoj omiljeni Grend slem, ostaje da se vidi.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu