19.8 C
Belgrade
petak, 17 septembra, 2021

LUDILO: Migranti pokušali da napastvuju devojčicu, pomogla joj komšinica, ostale joj TRAUME!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Prema novim svedočenjima građana koji trpe torturu od strane izbeglica koji u sve većem broju dolaze u našu zemlju, dogodio je još jedan strašan događaj.
Naime, migranti su u glavnoju ulici u Bačkoj Palanci gde su se sjatili u jednoj napuštenoj kući pokušali da napastvuju devojčicu koja se vraćala iz škole svojoj kući.

Svedočenje njene majke je potresno, a strah koji je devojčica doživela verovatno se ne može opisati.

Kako kaže njena majka, oni su već navikli na prisustvo migranta u njihovom gradu, međutim ne obraćaju pažnju i trude se da nemaju nikakvih konflikata. Oni su zaposeli jednu napuštenu kuću u centru grada i u velikom broju se nalaze tamo. To je ulica kuda proalzi veliki broj građana, žena, majki, dece i baka ali očigledno smo primorani na takvu situaciju – strah i ćutanje.

Pognute glave od straha hodimo našim gradom zbog izbeglica

- Advertisement -

Kako opisuje situaciju devojčicina majka, ona je na putu kući okružena velikim brojem migranata (samo muškarci) koji su počeli da joj dobacuju nešto na arapskom, izvadili su telefone i počeli da je snimaju kako je izbezumljena od straha, dok su dvojica krenula da joj prilaze. Ona je pokušala da potruči nađe izlaz iz tog kruga, a u tome joj je pomogla komšinica koja je izašla iz stana koji se nalazio u blizini tog dešavanja. Istog momenta je policija pozvana, a broj migranata se prepolovio u minutu. Policija je povezla sedmoricu sa sobom na ispitivanje povodom ovog događaja, a za sada nema novih oglašavanja povodom ovog slučaja.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

  1. Očigledno da dolazi vreme kada će narod sam da se organizuje i reši probleme, ne samo sa migrantima nego i sa svim ostalim osionim i drskim licima. Ako nema uzroka nema ni problema.

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: