21.6 C
Belgrade
nedelja, 1 avgusta, 2021

LUDILO KOD VUČIĆA NAPREDUJE: Nisam sa šipke, ali sam znao Pecu, Šucu, Šicka! (video)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Vučić kaže da je bio „deo toga“ misleći na organizovano navijanje Delija na zvezdinom severu i pripadnost kopu. Možda ti misliš da si bio deo toga ali imamo loše vesti za tebe. Ti nikada nisi bio „deo toga“! To što si dolazio na utakmice i navijao ne znači da si bio deo kopa. Ti ne da nikada nisi bio deo kopa tebe se bre sa iz zvezdinog kopa APSOLUTNO niko ne seća. Nemoj da si tužan zbog toga nego konačno smogni snage da odrasteš. Navijanje i bez pripadnosti kopu ima svojih čari i trebao si odavno to da shvatiš.

Na šipku si mogao sam da se popenješ ili da te oni na šipci podignu na istu. Mnogo je lepo kad si napaljeni klinac pa kad se sam popenješ na šipku a oko tebe 10.000 sve ludaka peva kao hor RTS-a. Ne treba ti samo srce za šipku. Potrebna je i duša. Ona koju su ti prodao đavolu. Ispuniće ti se i želja sa šipkom pod stare dane. Samo nećeš biti na njoj već iza nje. Da Bog zdravlja!

Da li ga drmaju kompleksi iz detinjstva, da li mu sukob iz Predsedništva i dalje drma kavez ili je nešto treće u pitanju, tek Aleksandar Vučić je ponovo imao epizodu sa izjavama neprimerenim za predsednika jedne države.

- Advertisement -

Ponovo je Vučić pokušao da se predstavi kao neki mangup, a kako je to izgledalo pogledajte u video prilogu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti