11.3 C
Belgrade
utorak, 26 oktobra, 2021

LUDI NAPREDNJACI: Održali minut ćutanja za živog slikara!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Na otvaranju izložbe u Šapcu desio se jedan bizaran događaj kada su okupljeni minutom ćutanja odali poštu “pokojnom” slikaru Dejanu Ulardžiću, koji je posle deset minuta zakašnjenja stigao na izložbu.

– Naprednjaci u Šapcu, u muzeju, na otvaranju izložbe, minutom ćutanja odali poštu “pokojnom” slikaru Dejanu Ulardžiću, koji je posle 10 minuta zakašnjenja stigao na izložbu! – napisao je advokat Vladimir Terzić.

Izložba dela našeg velikog slikara Ljube Popovića koja je otvorena juče u Muzeju grada Šapca iznedrila je, kako navode izvori, i više nego apsurdan događaj kome mogu da pozavide i autori najbizarnijih romana današnjice. Na samom otvaranju izložbe stigla je informacija da je preminuo šabački slikar Dejan Ulardžić.

- Advertisement -

U svetlu iznenadnog događaja, održan je minut ćutanja za iznenadno „preminulog“ umetnika koji se zatim živ pojavio na otvaranju izložbe!

Gde je nastala greška i ko je prerano sahranio Dejana jako je teško reći s obzirom da je Muzej bio prepun osoba sa partijskom percepcijom umetnosti od kojih većina ne razlikuje sliku Pikasa od saobraćajnog udesa.

Ono što je, kako se zaključuje u objavi, najvažnije, jeste da je slikar živ a da li će politički pajaci preživeti sve svoje sramote i gluposti ostaje da se vidi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: