Lovreković bacio kokošku na Mariniku (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Bilo da u javnosti nastupa u svojstvu aktiviste režima, novinara, medijskog stručnjaka ili predstavnika nevladinog sektora, za Tomislava Lovrekovića je jedna stvar gotovo konstantna – izazvaće incident. Tako je bilo i danas na konferenciji Marinike Tepić, političarke kojoj je ranije pretio ubistvom, a koju je ovoga puta gađao kokoškom tokom njenog obraćanja medijima.

Dok je Tepić govorila o vezama klana Veljka Belivuka i vlasti Srpske napredne stranke, na konferenciji za medije održanoj u Pančevu, pojavila se grupa režimskih aktivista, među kojima je bio i Tomislav Lovreković.

Uz pogrdne poruke upućene Tepić i ometanja tokom njenog obraćanja medijima, ono što je obeležilo današnji incident jeste trenutak kad je nekadašnji žestoki protivnik vlasti, a sada čuvar ugleda SNS, Tomislav Lovreković, odlučio na prilično bizaran, ali i nasilan potez.

Podsetimo, reporter Nova.rs zabeležio je trenutak kad je Lovreković gađao Mariniku Tepić kokoškom na sred konfenrencije.

“Čovek je sve vreme čuvao kokošku u kutiji, a onda ju je krvnički bacio na Mariniku”, rekli su nam, između ostalog, oni koji su svedočili incidentu.

SourceNova RS

Ostavite komentar

Najnovije objave

Rani radovi “Čede podmornice”

Propali advokat Čeda Stojković zvani "Čeda podmornica" u svojoj bližoj ali i daljoj okolini poznat je kao teški alkoholičar,...

Još priča na sličnu temu