LONČAR U DOMU ZDRAVLJA SKUPLJA KAPILARNE GLASOVE: Neka ga, bolje i to nego da ubija ljude na intezivnoj nezi!

Obavezno pročitajte

Lončar više ne ubija, sad skuplja sigurne glasove

Prema tvrdnjama zaposlenih u paraćinskom Domu zdravlja u toku je potpisivanje „podrške ministru“ u Kadrovskoj službi. Kako se tvrdi potpisivanje se sprovodi po nalogu direktorke i pod nadzorom glavne sestre, uz zabranu fotografisanja, piše na Fejsbuk stranici Demokratske stranke Paračin.

Na fotografiji koju je objavio DS Paraćin vidi se tabela koju bi navodno trebalo zaposleni da popunjavaju, a na kojoj u delu „Nosilac liste (fukcioner)“ piše ime i prezime ministra zdravlja Zlatibora Lončara. Tabela sadrži polja u kojoj se unosi ime i prezime, mesto, adresa i broj telefona onih koji je potpisuju „podršku“.

– Rukovodioci ustanove navodno objašnjavaju zaposlenima da je reč o „podršci ministru“ dok upućeni u organizaciju SNS tvrde daje reč o klasičnom spisku za prikupljanje „kapilarnih glasova“ za sektor zdravstva, za koje je zadužen ministar zdravlja – dodaju iz DS Paraćin.

- Advertisement -

– Ukoliko su ove informacije tačne reč je o direktnom kršenju više zakona, pošto je očigledno da se radi o prikupljanju „kapilarnih glasova“ za izbore, tj. političkoj aktivnosti koja je zabranjena zakonom i predstavlja direktan pritisak na zaposlene u javnom sektoru – zaključuju iz DS Paraćin.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Američki ambasador optužio Srbe za nasilje na Kosovu i Metohiji i napad na NATO vojnike

Američki ambasador na Kosovu Džef Hovenijer optužio je na svom Tviter profilu Srbe za eskalaciju nasilja na severu Kosova. On...

Još priča na sličnu temu