ČUDO U VOJVODINI! Ljudi u ovo selo odlaze bolesni, a izlaze zdravi?!

Obavezno pročitajte

Selo i čuda u njemu

Nedaleko od fruškogorskog sela Ležimir nalazi se, kako tvrde njegovi meštani, pravi prirodni fenomen.

U blizini puta kojim se izlazi iz sela, pojavili su se navodno isceliteljski, energetski krugovi.

- Advertisement -

Sve više Sremaca, ali i namernika iz čitave Srbije, dolazi ovde da odstoji u „magičnom krugu“, u potrazi za čudesnim lekom za svoje bolesti. Naučno objašnjenje ne postoji, a vreme će pokazati da li se radi o običnom fenomenu ili samo domišljatosti seljana.

Otkud na jedinoj sremskoj planini isceliteljski krugovi niko, međutim, nije umeo da kaže. Poneki pak uveravaju da „sigurno nešto postoji“, jer Fruška gora poznata kao srpski Atos sa 17 pravoslavnih manastira, zrači ogromnom duhovnom energijom.

U upustvu se posetiocima krugova preporučuje da „zažmure, opuste se isprazne sve misli iz glave i prepuste se, uz molitve, duhovnom energijom i tako ostanu 20 minuta. Duže ostajanje u krugu po navodnim pravilima, ne preporučuje se, jer može, kako piše, izazvati vrtoglavicu.

O ovom fenomenu se pisalo prošle godine, mediji su brujali dok se danas samo govori u uskim krugovima i na društvenim mrežama.

Da li ste bili u krugovima i imali iskustva sa ovakvim izvorima pišite nam u komentarima.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Mirno na severu Kosmeta, protesti Srba nastavljeni

PRIŠTINA – Na Kosovu i Metohiji noć je protekla mirno, a ispred opštinskih zgrada u Zubinom Potoku, Leposaviću i Zvečanu...

Još priča na sličnu temu