LIŽE KAŠIČICU SA 200 LJUDI: Sraman napad bosanske novinarke N1 na Novaka Đokovića i sve pravoslavce!

Obavezno pročitajte

Ika Ferer Gotić, koja radi na regionalnoj N1 televiziji, u sklopu globalne mreže CNN, zgrozila je mnoge svojom objavom na društvenim mrežama, a u vezi sa najboljim teniserom sveta.


Ova novinarka, rođena u Travniku, gde nije odrastala već u Holandiji, a živela je i u Austriji, Hrvatskoj, Kubi i Španiji, osula je paljbu po Đokoviću nakon što su se pojavili snimci sa liturgije na kojoj je Novak prisustvovao.

Podsetimo, u sedmici koja je na izmaku, Nole je bio i na liturgiji u crkvi svete Petke na Kalemegdanu, i na Ostrogu, Novak Đoković se potom i pričestio na praznik Svetog Save u hramu koji je i posvećen najvećem srpskom svetitelju, a upravo je ta scena bila „okidač“ za sraman napade Ike Ferer Gotić.

- Advertisement -

Jer, ona je na Tviteru napisala sledeće:

– Neverovatno, vakcinisani Španac Nadal je protutnjao pored Beretinija i upravo se plasirao u svoje šesto finale Australijan opena, pa mu sada samo pobeda nedostaje do 21. grend slem trofeja. A u međuvremenu, Novak Đoković liže istu kašičicu sa 200 ljudi.

Ovakav govor mržnje, samo zato što je neko ispovedao svoju veru na način na koji se ta vera ispoveda, za sada nije naišao na osudu ni regionalne N1 televizije, ni CNN-a, globalne mreže za koju Ika Ferer Gotić radi.

SourceNovosti

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu