21 C
Belgrade
nedelja, 3 jula, 2022

„LIKVIDACIJA VUČIĆA JE PRIRODNO PRAVO“! Milovan Brkić pozvao na ubistvo predsednika Srbije (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Gost Slavija info bio je glavni i odgovorni urednik Magazina Tabloid Milovan Brkić. U Intervju za naš kanal Milovan je objasnio situaciju u svetu i sukobu koji se trenutno odvija između globalista i suverenista, kao i gde se Srbija nalazi u svemu tome.

Nažalost trenutna vlast u Srbiji kao i prethodne su vezane za duboku državu i Soroša te smo uspeli po ko zna koji put da budemo na pogrešnoj i po rečima Milovana gubitničkoj strani. Trampova administracija spremila je 160.000 optužnica protiv pripadnika duboke države iz celoga sveta a virus nije adekvatan odgovor na to po rečima gosta. Soroš je osoba koja podržava Vučića dok je jedan od glavnih operativaca koji Vučića vodi u ludilo i ponor Vladimir Beba Popović.

- Advertisement -

Brkić tvrdi da on živi za vanredna stanja. Milovan je u emisiji pojasnio da građani imaju prirodno pravo da ubiju diktatora. Za trenutnog predsednika Srbije kaže da mu je ovo poslednja godina na vlasti, možda i života.

U toku je završna faza sudara velikih igrača i to na celom svetu a mi smo odabrali nama najnenaklonjenije sile koje nas vode u sigurnu propast za saveznike. U emisiji bilo je dosta reči i o generalima vojske Srbije koji sprovode ove mere ali i o ministru odbrane koji se aktivno drogira kokainom.

Brkić smatra da je veliki problem što je Aleksandar Vulin počeo da uzima čitav gram kokaina dnevno jer mu je rasuđivanje i ranije bilo suženo. Vučića je ocenio kao potpunog diletanta koji kako kaže svu svoju vladavinu zasniva na širenju propagande i moći a iza toga nema nikakvih rezultata. Izvođenje vojske na ulice je najobičnije zastrašivanje građana i nikako ne služi borbi protiv virusa.

- Advertisement -

Brkić smatra da Vučić džabe preti građanima i da je njegovo vreme prošlo jer građani sve manje imaju strah od njega a pitanje je samo trenutka kad će građani prestati da poštuju njegove sumanute odluke koje menja iz dana u dan.

Predsednikovo izlaganje na tv naročito u vezi Sajmišta ocenio je kao metod zastrašivanja i dodao da se on bavi zastrašivanjem građana kao naučno istraživačkim radom. Novinare režima ocenio je kao opasne i ljude kojima će morati da se pozabavi tužilaštvo nakon što ovo prođe. Posebno se osvrnuo na zaposlene u USA amabasadi u Beogradu za koje smatra da su korumpirani od strane našeg režima. Preporučujem svima ovu emisiju.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti