22.6 C
Belgrade
utorak, 28 juna, 2022

LEVIJATAN: Oteli psa porodici, prekšili pravilo vanredne situacije (VIDEO)

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Nakon apela na Fejsbuku da su pripadnici pokreta Levijatan usred policijskog časa upali na posed porodice Garip koji su dobili od opštine na korišćenje, i pod lažnim optužbama da se bave pripremama pasa za borbe, oteli im psa rase staford, a ostavili mešance, potom vređali i napali maloletnu decu i psovali im, citiramo, „majku cigansku“, te im pretili „da će ih sve pobiti“, ekipa portala

Inače, internetom kruži snimak, koji je objavio upravo Levijatan, na kojem se jasno vidi kako pripadnici pomenutog pokreta upadaju na posed, te odvode staforda, a ostavljaju mešance, kako se unose u lice maloletnom dečaku i pred kraj snimka ukidaju ton kako se ne bi čule pretnje i psovke.

- Advertisement -

Pripadnici pokreta su prekršili više članova krivičnog zakona među kojima su: Kršenje pravila o vanrednoj situaciji da ne sme biti veća grupa ljudi od dvoje (njih je bilo 20), upad na tuđi posed, upad u stambeni objekat, nasilničko ponašanje, pokušaj protivpravnog lišavanja slobode, iznudu i razbojništvo.

Po svim navedenim tačkama protiv pokreta i NN lica će biti podneta krivična prijava sudu. Takođe, poslat je dopis svim medijima o ovom incidentu. Cilj ovog obaveštenja je da se povrati narušeni ugled maloletnika i da im se što pre vrati oduzeti pas. Podržite priču i delite što dalje da javnost utiče na pozitivan ishod ovog procesa!

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti