Lekari koji su protiv vakcine idu na Sud časti LKS!

Obavezno pročitajte

Kada neki lekar kaže pacijentu da ne treba da se vakciniše, Lekarska komora Srbije će pokrenuti proces i prijavu za ugrožavanje zdravlja i života ljudi, izjavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

On je rekao da će u tom slučaju lekar ići na Sud časti pri Lekarskoj komori Srbije i da to znači da će onda „verovatno izgubiti licencu”.

„To je odluka struke, a članovi Lekarske komore Srbije su svi lekari u Srbiji. Podržavam tu odluku, to je nešto neminovno”, rekao je Lončar novinarima ispred Univerzitetske dečje klinike „Tiršova”, a prenosi Tanjug.

SourcePolitika

1 COMMENT

  1. Inforbiro se polako pomalja! Još da uvedete i gradjani da prijavljuju jedni druge i biće kao da se Tito vratio. I ako je komunizam propao sistem rada SNS-ovaca se ponavlja. Mnogo se našoj vlasti dopadaju represivne mere komunista jer narod neće da sluša prodane duše. Nikada neću lekara koji ne preporučuje vakcine da prijavim. Takvog lekara poštujem. I mrzim one koji izazivaju mržnju i neslogu a to si ti sa svojom bandom dr. Smrt. Jel znaš zašto te tako zovu? Ne volim ni one koji su bili na vlasti pre vas a sad vidim da oni ispadaju naivni u poredjenju sa vama SNS -ovcima. U svi ste isti kad su pare u pitanju. Za šaku evra prodali bi ste rodjenu majku. Poznavajući naš narod dali znate da mogu da prijave i doktora koji nije protiv vakcina ali se pacijentu na drugi način zamerio? Kako lekar da dokaže da je nevin? Dali vas je sve Hitler ili Tito ili Staljin pravio?

Ostavite komentar

Najnovije objave

Uhapšeni Srbi na Kosmetu, pronađeni noževi, čekić, sprejevi, srpske zastave…

Službenici tzv. Kosovske policije uhapsili su noćas dvojicu državljana Srbije nakon što su kod njih pronašli pendrek, maskirnu masku,...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: