10.8 C
Belgrade
petak, 24 septembra, 2021

LEKAR VLASTIMA : Stidite se, prodali ste građane za glasove!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Ako je za pismo lekara upućeno premijerki Ani Brnabić potrebno visoko obrazovanje, čemu se onda nadamo? Svako razuman ako želi, on će ga shvatiti. Kao što su svi shvatili pre pisma, pre oglašavanja BIRN-a. Više je nego očigledno sve što se događalo, kao i sada šta se događa. Toliko toga je već rečeno, na različite načine, otvorena pisma, peticije lekara, pravnika, umetnika, prosvetara, građana, studenataLekari odgovorili Brnabić: Opet nas ne razumeš, i dalje nas omalovažavaš!

Višednevni protesti studenata, građana, raznih političkih neistomišljenika, pojedinaca, dijaspore, stranih medija… NA SVE SU OSTALI GLUVI. Čak su odgovorili najnižim uvredama, lažima, nebulozama, udarili su pendrecima i suzavcima na našu decu, nazivaju ih najpogrdnijim imenima, nevine pohapsili… Njihova izlaganja su sramna, ponižavajuća, to znaju i oni koji zarad svojih interesa ćute. Lekari su kroz pesmu odgovorili vlastima FOTO: PrintscreenLekari su kroz pesmu odgovorili vlastima FOTO: Printscreen

- Advertisement -

Zbog svega navedenog postaje besmisleno bilo šta ponavljati. Jasno je da oni neće ispuniti zahteve iz pisma. Recimo da se proveri baza podataka… Ko je odgovoran? Da odgovara… Pa oni su odgovorni: Brnabić, Lončar, gospođe iz „Batuta“, direktorka i zamenica. Sve pod dirigentskom palicom Vučića. Nema od toga ništa. Eventualno mogu da počnu ponovo da aplaudiraju.

To lažno zahvaljivanje junacima, pa lažne parole – svi smo na istoj strani itd. A ono Što stvarno misle to su i pokazali i više puta izrekli. NEKOMPETENTNI, NEPOŠTENI, BEZVREDNI, POLITIČKI PROTIVNICI, NEKI IZ DIJASPORE… Ili kako je jedne prilike rekao Vučić, pa to im je posao, za to smo ih školovali. Ili, obaveza držAVe je da nabave zaštitnu opremu. Sve bi on potpisnike pisma rado zamenio i rasterao, da ima opciju, kao i političare neistomišljenike.EKSKLUZIVNO Spotovi sa lekarima potpisnicima zahteva za smenu Kriznog štaba (VIDEO)

Zašto se u Srbiji govori o zaštitnoj opremi, za jednokratnu upotrebu? Lepo ste to poredili sa tim bankomatom. Sigurno vrh države Nemačke svojim lekarima nabija na nos što imaju maske i rukavice. Da li možete to da zamislite? Ili da ih adekvatno ne plate. Na primer, između 5.000 i 10.000 evra. A Vučić kaže da smo kao Nemci. Upravo naš BDP zapravo i govori o našoj bedi, samo se obratno predstavlja. Sramite se za sve izrečeno, gospodo. Vi ste prodali svoje građane za vase glasove.

- Advertisement -

U jeku epidemije vi ste se bavili izborima, sada Skupštinom, vašim pozicijama, otimate se za te sramne stolice. Mislila sam da je Željko Mitrović rekao da rijaliti počinje u septembru, a on već počeo. Trebalo bi vas sve ubaciti u u Šimanovce na godinu dana, Mitrović bi odlično zaradio, a mi bi se bar zabavili. I ovako od vas nikakve koristi, uglavnom samo šteta. Sigurna sam da bismo i koronu istrebili. Lekari su ogorčeni odnosom vlašću i Kriznog štabaLekari su ogorčeni odnosom vlašću i Kriznog štaba

Stvarno je besmisleno, bilo šta više ponavljati, nabrajati njihove laži, uvrede, pretnje, oni ni ne pokušavaju više to da prikriju. Mnogo su se osilili.

Ne treba više presipati iz šupljeg u prazno. Već smo dosta vremena izgubili, odavno kasnimo da preuzmemo stvar u naše ruke, neće biti ni prva, a ni poslednja vlast koja će biti rasterana.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti