LEKAR ISTUPIO: Ovo nije vakcina nego genska terapija, ne nasedajte!

Obavezno pročitajte

Vakcina opasna upozorava Francuski profesor

Profesor Kristijan Peron, šef odseka za zarazne bolesti u bolnici Garches. Petnaest godina bio je vodeći savetnik za javno zdravlje nekoliko vlada. Predsedavao je tehničkim komitetom za vakcinaciju pod SZO, bio je potpredsednik stručnog komiteta za vakcine za celu zonu evrope koja uključuje celu Rusiju i zonu Centralne Azije.
„Nikada nisam bio antivakcinaš. Bio sam odlučni pristalica vakcina kada su urađene u pravim uslovima, što danas više nije slučaj“.

vakcina

„Moderna ili Fajzerova vakcina nisu vakcine, postoji obmana. To su proizvodi RNA genske terapije, a ne cepiva. Ova tehnika nikada nije proučavana na životinjama. Ljudi će biti prvi zamorčici na zemlji. Mogu trajno i nepovratno da modifikuju naše gene, naše hromozome i da se eventualno te anomalije prenesu i na našu decu. Igramo se vračevog šegrta. Trebale bi nam godine da se uverimo u sigurnost ove tehnike. Nakon dva meseca su rekli da je sve dobro i da deluje, ali mi nismo videli rezultate studija. Jedino što smo videli, to je rast vrednosti deonica koje su naglo skočile u korist proizvođača, koji su najavili „dobre vesti“.

- Advertisement -

„Ja sam prestravljen: daće nam skrivenu gensku terapiju – koja bi inače trebalo prvo i pre svega da bude u skladu sa vrlo specifičnim zakonima – i uradiće sve da poverujemo da je to vakcina. Moramo kategorički odbiti “.

„Testovi nisu dobri i niko nije pokušao da ih poboljša. Mislim da je to namerno, jer bi se time smanjilo tržište cepiva. Ulažu se milijarde na vakcine i nula na poboljšanju serologije Ovo više nije nauka, idemo naglavačke. Ekonomsko tržište stavljamo ispred nauke i medicine “.

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu