LEGENDA SE VRAĆA NA MARAKANU! Siniša Mihajlović izazvao delirijum među navijačima Zvezde!

Obavezno pročitajte

Dok Crvenu zvezdu očekuje duel sa Hofenhajmom u kome šampion Srbije može da obezbedi proleće u Evropi iz Italije dolaze vesti o Siniši Mihajloviću. 

On je posle duge borbe sa leukemijom, pa potom sa virusom korona, rešio da izda knjigu, a zbog nje je sada u centru pažnje. 

Dao je brojne intervjue za italijanske medije, a u jednom se dotakao i eventualnog povratka u Crvenu zvezdu. On je bio deo generacije koja je napravila najveći poduhvat u istoriji jugoslovenskog fudbala kada je osvojila Kup evropskih šampiona 1991. godine, a priznaje da bi želeo da se vrati na „Marakanu“.

- Advertisement -

Najbolji trenutak u karijeri mi je bio kada sam osvojio Kup šampiona za Zvezdom, mojim timom. Osvojiti sa omiljenim timom se ne može porediti ni sa čim. Jednog dana ću trenirati Zvezdu, siguran sam. To mi je san i mogu da ga ostvarim„, rekao je Mihajlović.

On je u Italiji već napravio sjajnu trenersku karijeru, trenirao je nekoliko klubova, između ostalih i veliki Milan. Iako njegova želja postoji, da li je realno da će Miha biti spreman da se u nekom trenutku vrati u srpski fudbal?

Ostavite komentar

Najnovije objave

IVICA DAČIĆ ČESTITAO MANDIĆU: „Srbi će u drugom krugu biti odlučujući faktor“

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić čestitao je Andriji Mandiću zbog rezultata u prvom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori,...

Još priča na sličnu temu