LEGENDA O KONKUBINI: ČEDA PODMORNICA U EGZOTIČNIM STRASTIMA DALEKOG ISTOKA

Obavezno pročitajte

Među tzv. ruskim opozicionim aktivistima u Srbiji se ne stišava bura oko ljubomornih ispada u vrtlogu isprepletanih homoseksualnih veza. Najnoviji šok je usledio kada se saznalo da je Čedomir Stojković zvani Čeda Podmornica (agent BIA) počeo da preferira mlade Kineze, a na histerično razočarenje svojih dosadašnjih homoseksualnih partnera među ruskim opozicionarima.

- Advertisement -

Podmornica sa oduševljenjem komentariše da iako nerado priznaje greške u svojim životnim izborima, sada shvata da je godinama bio u teškoj zabludi, jer je bio ubeđen da ne može da doživi seksualno zadovoljenje sa Kinezima, zbog ličnih predrasuda o nedovoljnoj veličini njihove muškosti. Međutim, Stojković se hvali prijateljima da je upravo našao utehu u Kinezima, što mu posebno prija zbog razorenog fizičkog stanja nakon dosta nepromišljenih i neobuzdanih gej-avantura koje je imao sa Somalijcima.

Stojkovićeve poznanike je sa jedne strane obradovala činjenica da je poslušao savete proktologa da sanira povrede iz svojih somalijskih noći, ali ih je zabrinulo da bi kroz intimna homoseksualna druženja sa Kinezima mogao da ugrozi svoj javni status prozapadnog aktiviste, jer se ispostavlja da voli da „primi darove sa Istoka“.

Tim pre jer već kruže glasine da je procureo snimak Stojkovićevih intimnih momenata sa tek punoletnim Kinezima u jednom gradu na jugu Srbije, kada se preterano opustio zbog ubeđenosti u garantovanu u diskreciju, a čega je prekasno postao svestan.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Poljski predsednik: Ukrajina je davljenik koji može da povuče sve za sobom

Poljski predsednik Andžej Duda uporedio je Ukrajinu sa davljenikom koji se hvata za sve i preti da potopi sve...

Još priča na sličnu temu