„Lažovčino“, „ološu pijani i drogirani“… letele uvrede Ćute i Vesića

Obavezno pročitajte

Skupština Srbije završila je načelni pretres svih tačaka dnevnog reda na kojem je više izveštaja nezavisnih institucija i međudržavnih ugovora.

Na kraju večerašnjeg zasedanja ministar građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja Goran Vesić i poslanik grupe Moramo-Zajedno Aleksandar Jovanović Ćuta razmenili su niz uvreda.

- Advertisement -

Vesić je, ne imenujući o kome je reč, naveo da je jedan poslanik „insistirao“ da ga primi, ali da on to neće neće uraditi jer je njegovoj „sekretarici, državnoj sekretarki za vreme različitih vlasti, vrhunskom profesionalcu, pretio i vređao je seksistički“.

„Pretio je da će doći i da ćemo ga primiti kao belu lalu. Žene se nisu snašle da ga snime, to će uraditi sledeći put pa će se žaliti poverenici za ravnopravnost“, rekao je Vesić.

Dok je govorio da ga „taj poslanik nikad neće videti, dok se ne nauči ponašanju i ne izvini sekretarici“, i da su njegova vrata uvek otvorena za sve druge poslanike, kamera je prikazala Jovanovića.

Jovanović se iz gornjih poslaničkih klupa spustio do klupe najbliže govornici i mestu gde sede predstavnici vlasti kad obrazlažu zakone, među njima i Vesić.

On je stajao i koliko se čulo u prenosu, vikao Vesiću „lažovčino, kako te nije sramota“, dok je Vesić uzvraćao sa „bitango, ološu pijani i drogirani“.

„Dođi pa mi to reci, lako je odozgo“, kazao je Jovanović, ne prestajući da govori Vesiću da je „lažov“.

Predsednik Skupštine Vladimir Orlić je Jovanoviću, koliko se moglo razumeti u tom nadvikivanju, izrekao dve opomene a izgleda jednu i poslanici Demokratske stranke Dragani Rakić.

Sednica Skupštine Srbije biće nastavljena u ponedeljak raspravom u pojedinostima.

SourceN1

Ostavite komentar

Najnovije objave

VLADIMIR PUTIN: Vukli su nas za nos, trebalo je ranije započeti dejstva u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da je jedino zbog čega bi moglo da se žali to što Rusija nije...

Još priča na sličnu temu