11.9 C
Belgrade
četvrtak, 21 oktobra, 2021

LAŽNI DOKAZI: Vučić falsifikovao Koluvijinu policijsku legitimaciju!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Skandalozni intervju Vučićevog člana Državnog veća tužilaca i Visokog saveta sudstva Vladimira Đukanovića sa prvooptuženim u narko-aferi „Jovanjica“ Predragom Koluvijom, predstavlja namerno ometanje pravde. Intervju je urađen da poslužio kao povod za direktno uključenje Aleksandra Vučića u odbranu samog sebe i mafijaške države koju je stvorio. Međutim, ovaj intervju je pokazao i do koje mere su Vučić i njegovi izvršioci spremni da „zavrću uši“ pravosuđu, još gore, da podmeću lažne dokaze naočigled cele javnosti u svojim TV-sudnicama.

Tako je jedan izuzetno važan detalj mnogima promakao. Opravdano, budući da je cela Srbija još uvek u šoku nakon direktnog uključenja Vučića u odbranu narko-kartela. Naime, Koluvija i Đukanović su najstrašnije slagali kada su objašnjavali da je policija, prilikom hapšenja, Koluviji zapravo pronašla neku sindikalnu legitimaciju, a ne falsifikovanu policijsku legitimaciju!

Time Đukanović i Koluvija, čitaj Vučić, pokušavaju da izvrnu jedan od ključnih momenata, a to je povod za Koluvijinu policijsku proveru. Na osnovu te provere, izazvane davanjem lažne policijske legitimacije, otkrivena je najveća „državna“ plantaža marihuane u Evropi. Nakon toga je usledilo privođenje i hapšenje Koluvije kao formalnog vlasnika.

- Advertisement -

Koluvija je u intervjuu pokazao značku opskurne organizacije IPO, koja se predstavlja kao policijsko udruženje, a koju inače vodi narodni poslanik SNS Ilija Životić. Životić je poznat po olakom štancovanju lažnih legitimacija i značaka, svakom na usluzi po potrebi.IPO legitimacija kojom se Koluvija sada vadi, nikada nije bila predmet istrage, niti se na nju pozvao prilikom zaustavljanja, provere, privođenja… i kojom je mahao kod Đuke FOTO: PrintscreenIPO legitimacija kojom se Koluvija sada vadi, nikada nije bila predmet istrage, niti se na nju pozvao prilikom zaustavljanja, provere, privođenja… i kojom je mahao kod Đuke FOTO: Printscreen

Ta nova Koluvijina „značka za kamere“ nikada nije ni bila predmet policijskog interesovanja. Ona druga, ključna, koja je falsifikovana službena policijska legitimacija koju je Predrag Koluvija lično pokazao inspektorima za borbu protiv droga beogradske policije, sada ni ne može da se pokaže javnosti, jer je ona deo dokaznog materijala i čuvaju je pravosudni organi.

Fotografija te Koluvijine falsifikovane legitimacije koju sada pokušava da zameni drugom, odavno je poznata javnosti i na njoj je „potpis“ ministra Dačića. Upravo sa tom legitimacijom Koluvija se novembra 2019. inspektorima predstavio kao zaposleni u kabinetu ministra MUP.

- Advertisement -

Ta laž ga je odvela u pritvor i dovela do razotkrivanja, prema optužnici, najveće narko-fabrike u Evropi.Falsifikovana legitimacija prilikom hapšenja, koja je dokazni materijal na sudu FOTO: PrintscreenFalsifikovana legitimacija prilikom hapšenja, koja je dokazni materijal na sudu FOTO: Printscreen

Ove nove Koluvijine laži orkestrirane sa političkim vrhom SNS, razotkrile su da ova vlast nije samo povezana sa organizovanim kriminalom, već da Srbijom i vlada kriminalni narko-klan.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti