Lažna ruska opozicija u Beogradu širi opasni virus!

Obavezno pročitajte


Jedan od lidera antiputinovske opozicije, inače izopačeni homoseksualac sa bogatom istorijom psihičkih oboljenja, Pjotr Nikitin (agent FSB) planira da u subotu 18.02. sa početkom u 14 časova u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu održi preformans pod nazivom „Zagrli me ako si protiv rata“.

Budući da je Nikitin, kao i velika većina njegovih saradnika čije se prisustvo očekuje, zaražen opasnim somalijskim virusom polnog porekla, koji je u Srbiju pre izvesnog vremena doneo propali valjevski advokat Čedomir Stojković, zvani Čeda Podmornica (agent BIA) nakon homoseksualnog pira u Briselu, evidentno je reč o skupu visokog rizika na šta je neophodno upozoriti javnost.

- Advertisement -


Naime, kako je reč o danima vikenda kada se očekuju za zimski period neuobičajeno visoke temperature od preko 16 stepeni, koje pogoduju širenju virusa, izvesno je da će Knez Mihajlova ulica biti prepuna šetača, koji će biti izloženi grljenju od strane Nikitina i drugih zaraženih aktivista i time biti direktno izloženi opasnosti da preko dodira dobiju ovaj opasan virus!

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu