23.7 C
Belgrade
nedelja, 1 avgusta, 2021

LAZAREVAC: Narod nema pijaću vodu a vladajući režim raspravlja o pozorištu!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Na dnevnom redu skupštine opštine Lazarevac bile su danas tačke vezane za rad Doma kulture i Prvog prigradskog pozorišta. Dok temperatura vazduha u Lazarevcu gotovo svaki dan prelazi 35 celzijusa i dok Lazarevac nema pijaće vode predstavnici vladajućeg režima bi da razgovaraju o Domu kulture i pozorištu. U vrelim letnjim mesecima Lazarevac ostaje bez pijaće vode jer za devet godina na vlasti vladajući režim nije apsolutno ništa uradio da reši problem vodosnadbevanja.

Njihovi prioriteti danas su Dom kulture i pozorište?! Da čovek ne poveruje! Opozicioni odbornici ipak su danas na sednici skupštine opštine Lazarevac insistirali da se raspravlja o problemu vodosnabdevanja kao najkritičnijem i najvećem problemu Lazarevčana.

Voda za piće - prečišćavanje - Tehnomed

Odbornici opozicije su naveli da vlast za 9 godina nije ni počela da se bavi tim problemom a zbog nesposobnosti da reše problem, odbornici Zavetnika su od članova veća, na čelu sa predsednikom opštine Bojanom Stevićem, tražili da podnesu neopozive ostavke i da svoja mesta prepuste ljudima koji znaju i mogu da reše problem koji je osnovni uslov za zdravlje i normalan život građana Lazarevca!

- Advertisement -

Žrtve vladajućeg režima u Lazarevcu su svi građani jer oni na bukvalno afričkim temperaturama nemaju pijaću vodu! U vreme dok taj isti vladajući režim u skuštini Republike Srbije donosi katasrofalno loš Zakon o vodama u kojem omogućuje privatizaciju vodovoda i vode koja pripada svim građanima Srbije. Po situaciju sa vodom u Lazarevcu najbolje se vidi koliko je vladajući režim nesposoban da reši osnovne probleme građana jer nema čak ni ideju kako bi te i takve probleme rešio.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

7 KOMENTARA

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: