Lav Pajkić postaje državni sekretar u Vladi Srbije!

Obavezno pročitajte

U Srbiji je sve moguće pa i da Vlada imenuje Lava Pajkića na mesto državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, biračka i socijalna pitanja. Kakve on ima veze sa tim ministarstvom nikome nije jasno a najbolje će to na svojoj koži osetiti radnici, nezaposlemi, invalidi i socijalno ugroženi.

Ovaj dvadesetsedmogodišnji student Fakulteta dramskih umetnosti nekada je bio predsednik omladinske organizacije proruske Srpske narodne stranke Nenada Popovića, a onda je shvatio da mu je mnogo profitabilnije da se udomi u Srpsku naprednu stranku (SNS) i postane jedan od najekstremnijih i najradikalnijih jurišnika vlasti.

- Advertisement -

Lav Pajkić Foto: PrintscreenLav Pajkić Foto: Printscreen


Pajkić je 2017. godine dobio lični televizijski program na TV Pink pod nazivom „Kontravizija“ u kome je promovisao Srpsku naprednu stranku i obmanjivao javnost lažnim anketama. Pajkićeva verbalna agresija ogleda se u najprostačkijem vređanju ne samo opozicionih političara koje označava kao izdajnike, već i svih slobodnomislećih ljudi koji na bilo koji način iznesu bilo koje kritičke stavove o vlasti.

Brojni su njegovi medijski skandali. Tako je na primer voditelja Ivana Ivanovića uporedio sa ljudskim izmetom, a novinare profesionalnih medija je poredio sa ubicama.

Za sve to je prvo nagrađen mestom narodnog poslanika, a sada i poslom državnog sekretara!

Ostavite komentar

Najnovije objave

DF USTUPIO 140 BILBORDA JAKOVU MILATOVIĆU: Da pobjedimo Đukanovića, glasamo za Jakova!

Predsednički kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović, dobio je otvorenu podršku od strane velikog broja političkih organizacija i dojučerašnjih...

Još priča na sličnu temu