LANE GUTOVIĆ: Narod ništa nije naučio

Obavezno pročitajte

Glumac Milan Lane Gutović osvrnuo se na godinu iza nas i naveo da uprkos pandemiji koja nas je zadesila, ne veruje da smo kao narod bilo šta naučili.

Milan Lane Gutović FOTO: ATA Images/Antonio AhelMilan Lane Gutović FOTO: ATA Images/Antonio Ahel

Gutović je napravio zavidnu karijeru na našim prostorima, ali sada je otkrio da se kaje što nije odbio više uloga.

– Odbijao sam uloge koje ja nisam verovao da umem da odigram ili koje nisam hteo, ali mi je prijalo da gledam kolegu koji je uradio od te uloge ono što ja sigurno nisam umeo. Skoro da se kajem što ih nisam odbijao više. Nema uloge koju bih priželjkivao da odigram. Bilo bi suviše halapljivo preko svega odigranog tražiti i pogače – rekao je on.

Mediji ga decenijama definišu kao „zatvorenu osobu“. Da li u tome ima istine ili je u pitanju samo odbrambeni mehanizam?

– Tako je i u toj „zatvorenosti“ sve više uživam i usavršavam je. Nemam „odbrambeni mehanizam“ koji bi bio efikasniji od toga – ispričao je Lane za „Super TV“.

Glumac se osvrnuo i na godinu iza nas i naveo da za njega nije bila toliko turbulentna.

Milan Lane Gutović FOTO: ATA Images/Antonio Ahel

– Meni nije bila turbulentna. Ako jeste onda sam na turbulencije toliko naviknut da ih smatram redovnom pojavam sinhronom uz ostale lepote života – rekao je Gutović i dodao:

– Ništa nismo naučili. Nema naroda kome je iskustvo nečemu služilo. Zdravlje u ovom slučaju nije uzrok nego posledica. Posledice su uvek dolazile na drugo mestozaključio je.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Ovo su nove cene goriva

Objavljene su nove cene goriva koje će važiti do 10. februara. Poznate su nove maloprodajne cene goriva u Srbiji. Litar evrodizela...

Još priča na sličnu temu