19 C
Belgrade
subota, 24 septembra, 2022

KUSTURICI PREKIPELO: Koriste situaciju da proguraju GEJ brakove i dovedu RIO TINTO!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Legendarni reditelj ustao protiv političke korektnosti. Najave o promeni Ustava, odnosno o promeni ili promeni Zakona o istopolnim brakovima se namerno sprovodi pod okriljem korone ukazao je reditelj Emir Kusturica.

„Nije problem da homoseksualci dobiju socijalnu dimenziju, kako oni kažu, da nasleđuju jedan drugog, da dobiju ona prava koja imaju i drugi, nego je problem što je to samo deo jednog ogromnog lomljenja i kršenja uslova koji određuju socijalni život u Srbiji, i ne samo u Srbiji nego i šire“, rekao je Kusturica za portal„Za prirodnu porodicu“.

„Rio Tinto je jedan od najvećih svetskih zagađivača i jedna od najštetnijih velikih kompanija koje mogu da dođu u Srbiju i da eksploatišu rudu litijuma, a znamo da se to radi na vrlo prljav način, ali je problem još veći u tome što je to još jedan dokaz o lomu i velikoj promeni koja se pod koronom obavlja, a to je široko otvaranje vrata velikim korporacijama“, podsetio je Nemanja Kusturica.

- Advertisement -

Sada ulazimo u stadijum u kome država gubi svoju moć i gde bogate korporacije nameću svoju volju direktno svuda gde mogu i svuda gde im se otvori prostor.

„Sve ovo što nam se dešava i sve što hoće da ozakone nije samo ono o čemu se govori, nego je taj svet, koji obavlja te promene, u jednom jurišnom zamahu koji hoće da nam promeni ne samo srce, nego i dušu, hoće da nam promeni socijalno biće.

Hoće da nam ukine slobodu koju smo imali i da nas dovede do toga da uvažamo jedan za drugim zakone koji urušavaju pravoslavnu kulturu“, podsetio je Kusturica.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti