24.8 C
Belgrade
ponedeljak, 26 jula, 2021

JAHAČ APOKALIPSE: Pukovnik Kuga Kon i dalje jaše narod, pa dokle bre ?!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Predrag Kon, epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje epidemije koronavirusa, tvrdio je da Kovid-19 ne može da utiče na celokupni život u Srbiji, podsećaju komentatori na društvenim mrežama.

– Zdravstveni sistem u Srbiji je potpuno spreman da primi prve obolele u ovoj zemlji. To ne znači da nećemo imati, možda, i neku manju epidemiju. To ne znači da nećemo, možda, imati i neki smrtni slučaj, ali daleko od toga da to može da utiče na ukupni život u našoj Srbiji – tvrdio je Pukovnik Predrag, dok je njegov kolega Nestorović govorio da je korona najsmešniji virus u istoriji čovečanstva i preporučivao ženama da idu u šoping u Milano.

Sada tviteraši postavljaju opravdano pitanje, kako Kon može da i dalje bude u Kriznom štabu, kada je minimizirao pretnju epidemije i doprineo da građani ne shvate ozbiljno opasnost koja nailazi.

- Advertisement -

Da je u službi politike, a ne struke, dokazao je više puta, aminovavši odluke koje su mu stizale „odozgo“.

Pritom, nikada nije ozbiljno kritikovao ponašanje vlasti koja je doprinela širenju epidemije. Kon je nedavno svoje kritičare „zamolio“ da se usredsrede na jedinog protivnika, a to je virus, a koliko je to ironično svedoče njegove gornje reči.

– I još nas jaše – konstatuje SašaT77.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti