KROZ LED DO ČASNOG KRSTA: Uvac nikad hladniji takmičari rukama razgrtali led! (VIDEO)

Obavezno pročitajte

Danas, za praznik Bogojavljenje, se širom Srbije plivalo za časni krst. Međutim, najviše petlje ipak je bilo potrebno plivačima u Sjenici, koji su odlučili da skoče u reku Uvac. U srpskom Sibiru jutros je temperatura bila u debelom minusu, a ništa toplija nije bila ni voda.

– Led smo morali da režemo testerama kako bi takmičarima omogućili da zaplivaju do Časnog krsta. Ali, kako skinemo prvi sloj, tako bi se formirao drugi, pa su i takmičari jutros razgrtali led kako bi zaplivali na ovaj sveti dan. Nije im bilo lako – izjavio je organizator Boban Vasojević, predsednik UG ,,Sjeničko- pešterski visovi“.

- Advertisement -

Ledenim Uvcem, na Bogojavljenje je zaplivalo 15 takmičara, a među njima i samo jedna devojka koja je stigla prva.

– Bilo je mnogo hladno, ali želela sam da zaplivam za Časni krst i tu želju sam ostvarila. Nadam se da će sledeće gidine biti još više takmičara, jer evo mi smo zaplivali u srpskom Sibiru i ništa nam ne fali. Štaviše, osećaj je fenomenalan – rekla je ponosna pobednica Katarina Pavlović.

Ostavite komentar

Najnovije objave

SPREMA SE NAPAD NA JAKOVA MILATOVIĆA!

Kako nezvanično saznajemo iz krugova jedne od bezbednosnih službi iz regiona, Jakov Milatović je ozbiljno bezbednosno ugrožen i ne...

Još priča na sličnu temu