Krizni štab doneo preporuke za izbore, na potezu Vlada Srbije

Obavezno pročitajte

Krizni štab se oglasio povodom održavanja izbora

Krizni štab za borbu protiv koronavirusa doneo je preporuke da maske i rukavice budu obavezne na izborima 21. juna, za glasače i članove komisija, pišu mediji.

krizni,

Posle toga, na potezu je Vlada Srbije, a izvor blizak Vladi potvrdio je Telegrafu da će se o ovome odlučivati na jednoj od narednih sednica.

- Advertisement -

S obzirom na to da je epidemija od posebnog značaja i dalje na snazi u našoj zemlji, da je korona irus i dalje prisutan, prema rečima prof. dr Branislava Tiodorovića, člana Kriznog štaba, data je preporuka kako treba da se ponašaju glasači, ali i članovi komisije.

„Data je preporuka da se glasa sa maskama i rukavicama, da se drži distanca, a na ulazu moraju da budu dezobarijere. Kada se iskontroliše prst, potrebno je staviti novu rukavicu. Mišljenja sam da rukavice kod glasača nisu potrebne ako se peru ruke, ali i to je preporuka. Što se tiče komisije, oni moraju da imaju sve, i po mom mišljenju su rukavice za njih obavezne“, izjavio je Tiodorović.
SourceB 92

1 COMMENT

  1. Ма, бре, ви сте сви прошлост! Чак вас се нико неће сећати, ни потомци!

Ostavite komentar

Najnovije objave

MOMIR STOJANOVIĆ: Opomena vlastima da razmisle ko je oslonac srpske politike na KiM

Nekadašnji načelnik Vojnobezbednosne agencije Momir Stojanović misli da je događaj u Banjskoj "poslednja opomena vlastima u Beogradu da se...

Još priča na sličnu temu

%d bloggers like this: