KRIVIČNA PRIJAVA: Čeda Jovanović krao struju?!

0
51

Lider LDP Čedomir Čeda Jovanović našao se u središtu novog skandala, posle nedavnog saslušanja zbog navodne tuče sa suprugom Jelenom koju su oboje u novobeogradskoj policiji glatko negirali.

Kako prenose beogradski mediji, u Elektrodistribuciji Beograd je potvrđeno da je političaru juče skinuto brojilo zbog krađe struje jer račune nije plaćao od 2020. godine?!

Dosad nisu mogli da mu skinu brojilo jer je bilo pod ključem. Kako saznajemo do komšija, uvek je pronalazio način, kako kažu, „da se izvuče“.

Najmanje dva miliona dinara duga

Međutim, sad je došlo vreme za naplatu jer je postao vlasnik stana u kom živi, gde je ujedno registrovana i firma Europolis, pa je EDB-u podnet zahtev da se skine brojlo.

Kako se nezvanično saznaje, reč je o najmanje dva miliona dinara duga koji nije plaćen plus kačenje na komšiju što se kvalifikuje kao krađa struje.

Tako da će Jovanović sada pred pravosudnim organima morati da objasni kako je do svega toga došlo. Kako pišu beogradski mediji, navodno će krivičnu prijavu protiv Jovanovića podneti i V.Z, vlasnik stana na čije je brojilo pokušao da se prikači šef LDP koji je poslednjih meseci u žiži javnosti pošto niže jedan skandal za drugim.

Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja Jovanovića da se „zakači na brojilo“ komšije, on je odlučio da se „poveže direktno na kabl“, čime je ugrozio sve stanere u zgradi, jer bi to moglo da izazove požar.

Ostavite komentar