19.7 C
Belgrade
ponedeljak, 8 avgusta, 2022

NAPREDNJAČKA GOVNA: Krenula sa rušenjem Beograda, šta sledeće ruše?

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Oko 12 sati došlo do urušavanja zgrade u Vidovdanskoj ulici, na Crvenom krstu u Beogradu, nakon čega su stanari pomenutog objekta morali da budu evakuisani. Svedočili su stanari užasnim scenama, a mi vam donosimo video snimak kako je došlo do urušavanja. Kako je navedeno, za sve je odgovoran investitor koji je potkopao temelj, što je doprinelo tome da deo zgrade bukvalno propadne.

Stanari su skretali pažnju na radove investitora, žalili su se kako im se zidovi tresu od radova, međutim niko nije reagovao. A pošto su nadležni bilo gluvi na njihove probleme, došlo je do najgoreg epiloga.

Zgrada je urušena, a oni koji žive u njoj hitno su morali da budu evakuisani. Na svu sreću, niko nije povređen, međutim sada ostaje niz otvorenih pitanja gde će živeti, kao i da li će neko odgovarati za sve ovo.

Beograd pod SNS
- Advertisement -

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je naveo da će investitor morati da obešteti stanare, međutim izgleda da oni nisu nešto posebno poverovali u reči na papiru drugog, a u realnosti prvog čoveka Beograda. Stoga su ga pitali šta će biti ako ne budu imali sredstava da im plate štetu.

– Kada ima para da gradi, ima i da namiri štetu – rekao je Vesić.

Napomenimo i to, pre 20 dana je stavljena traka na radove u ovoj ulici, međutim juče su ti radovi nastavljeni. Pretpostavlja se da sve ima veze sa otkazom koji je dobio Nebojša Marjanović, načelnik građevinske inspekcije za ceo Beograd.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

Ostavite komentar

Najnovije vesti