Kreativnost Pjotra Nikitina i Čedomira Stojkovića ne poznaje granice

Obavezno pročitajte

Iz krugova bliskih antiputinovskoj „opoziciji“ u Srbiji saznajemo da Pjotr Nikitin na nagovor propalog valjevskog advokata Čedomira Stojkovića, u narodu poznatijeg kao „Čeda podmornica“, traži sponzora kako bi iznajmio kamion sa razglasom.

Naime, prihvatio je „genijalnu“ ideju Č.P. da povodom godišnjice ruske specijalne operacije u Ukrajini organizuju skup u pokretu, te da sa razglasa puštaju rukoveti somalijskih narodnih pesama. „Podmornica“ bi ovim htela da uputi simboličnu poruku da ruska „opozicija“ uživa podršku somalijskog naroda, komentarišući da je najbolji primer za to njegov nedavni boravak u Briselu, gde je, kako tvrdi, i sam dobio najsnažniju podršku, kakvu ne pamti u životu, od potentne somalijske dijaspore.

- Advertisement -

Kako bi dodatno motivisao Nikitina, obećao mu je da će uskoro zajedno otputovati u slobodarsku Belgiju, te da će mu tamo organizovati isti vid podrške „organa“ somalijske samouprave u egzilu.

Ostavite komentar

Najnovije objave

Kina i Rusija brane međunarodni poredak

Kineski lider je poručio da će njegova poseta biti „putovanje prijateljstva, saradnje i mira”, dok je ruski predsednik rekao...

Još priča na sličnu temu