11.3 C
Belgrade
utorak, 26 oktobra, 2021

KRAJ: Sandulović menja Vučića!

NAJČITANIJE

- Advertisement -

Američka patriotska televizija RICH TV objavila je vest o situaciji u Srbiji u vezi predsednika Republikanske stranke Nikole Sandulovića i Aleksandra Vučića. Saopštenje za javnost gospodina Sandulovića i samu vest, prenosimo u celosti.

- Advertisement -

ALEKSANDRE VUČIĆU, ODLAZEĆI DIKTATORE I KRIMINALCU!

OPET Američki TV mediji vezani za Pentagon i Nacionalnu bezbednost Amerike, pišu o meni i tebi. Koliko ja zahvaljujući tebi ne dobijam ni jedan medijski prostor u Srbiji, toliko ti zahvaljujući meni dobijaš sve više medijski prostor u Americi, onakav pravi i istiniti, ko si i šta si.

- Advertisement -

Pogledaj kratak video koji je objavio RICH TV iz Njujorka gde možeš pročitati na njihovim objavama sve šta misle o meni i tebi i ko je budući SPAS ZA SRBIJU! Za one koji ne znaju engleski, ima prevod ispod ovog teksta, a i video na kraju kao dokaz mojih pisanih reči.


Iz teksta možeš da shvatiš ALEKSANDRE da su najznačajnije Američke službe bezbednosti završile kompletnu istragu o mom hapšenju po DIREKTIVI KINEZA A U TVOJOJ REŽIJI I ORGANIZACIJI, HAPŠENJA, ZATVARANJA I TROVANJA! Svi vi koji ste učestvovali u tome, od trenutka upada u moju kuću, do mog izlaska iz vašeg kazamata i zatvora u invalidskim kolicima i u stanju oduzetosti, ĆE TE ODGOVARATI I ZAVRŠIĆETE SVI U ZATVORU ZBOG ONOGA ŠTO STE MI UČINILI! SVI ZAJEDNO BEZ OBZIRA NA FUNKCIJU KOJU OBAVLJATE! SVE SU VAS IMENOM I PREZIMENOM OZNAČILI I PROCES U AMERICI JE POČEO!

Čitajte sad ovo SVI VI KOJI ČITATE STALNO i koji ste mi pakovali zatvaranje i trovanje!
Na kraju teksta pročitaj ALEKSANDRE KOGA AMERIKA HOĆE I KOME DAJE JEDINO PODRŠKU…nema Djilasa, nema Jeremića, nema Obradovića, tvojih glumaca i ostalih kvazi političara…SAMO MENE!

VUCIC,


I ODLAZIŠ U HAG , JA DOLAZIM DA SPASIM SRBIJU OD ONOGA ŠTO SI OD NJE NAPRAVIO! JA SAM BUDUĆNOST SRBIJE, TI SI PROŠLOST, I IDEŠ U ZATVOR!!!
TO TI JE OTVORENA PORUKA IZ AMERIKE!!!!

Tekuća borba Nikole Sandulovića protiv korupcije režima SNS

Prema izvorima, korumpirani poreski službenici Aleksandra Vučića upali su u Sandulovićevu kancelariju nakon intervjua Rich TVKS Nevs.
Problem korupcije režima postoji poslednjih 8 godina, od Vučićevog dolaska na vlast u Srbiji. Pripadnici trulog režima Aleksandra Vučića u Srbiji imaju nezdrav odnos sa kriminalnim elementima. Bliske veze između organizovanog kriminala u Srbiji i režima SNS čine osnovu sveprisutne kulture korupcije u Srbiji. Aleksandru Vučiću trebalo je da vlada onako kako je planirala UDBA (deo jugoslovenskih obaveštajnih službi), ali nije trebalo dugo da ga vlast korumpira. Aleksandar Vučić je istovremeno i klovn i tiranin, zbog svoje brutalne vladavine predsednika Srbije.

Ali udarci pandemije COVID-19 u Srbiji, korupcija Vučićevog režima i ekonomska situacija takođe su počeli da bude ljude u Srbiji na potrebu stvarnih promena; na potrebu stvarne demokratije u Srbiji, uklj. efikasne, odgovorne i jake institucije na svim nivoima. Otpor u Srbiji zločinačkom režimu Aleksandra Vučića protivljenje je snažnih pojedinaca poput Nikole Sandulovića, predsednika Republikanske stranke u Srbiji.

On je za sebe verovao da je novi Tito, a nakon žalbe kineske tajne policije Sandulovića je režim uhapsio i otrovao nervnim gasovima. Ispostavlja se da je Vučićev režim jednostavno slučaj diktatora trećeg sveta, (čak ni) predsednik Putin Vučića više ne shvata ozbiljno.

Aleksandar Vučić se za sva vremena osramotio načinom na koji je sedeo nasuprot predsednika Trampa prošlog septembra. Čitav svet se smejao Vučiću.
Epidemija koronavirusa otkrila je trulo jezgro režima Aleksandra Vučića. Pri kraju je i vladavina Milorada Dodika.
Kao što je Rich TVKS Nevs najavio pre nekoliko godina, veliko čišćenje na Balkanu je počelo, a sledeći talas će pogoditi Bosnu i Srbiju.

SNS režim će pasti, a odgovornost će imati Patriotske snage poput Nikole Sandulovića i njegove Republikanske stranke da Srbiju uvedu u bolju budućnost. Svi pripadnici režima Aleksandra Vučića koji su krivi moraju biti izvedeni pred lice pravde. Naravno, i diktator.

- Advertisement -
- Advertisement -

Srodni članci

1 KOMENTAR

Ostavite komentar

Najnovije vesti

%d bloggers like this: