KOVID PASOŠI: Evo kako će se putovati i živeti u 2021. godini

0
126

Krajem svake godine objavljuju se razna istraživanja koja predviđaju trendove putovanja  koji će obeležiti godinu pred nama. Stručnjaci s Pinteresta tako predviđaju šta će ljude najviše privlačiti u 2021.

Pinterest, društvenu mrežu koristi više od 400 miliona ljudi u potrazi za idejama i inspiracijom na svim poljima – od mode i lepote do uređenja doma i putovanja.

Na osnovu podataka pretraživanja korisnika u proteklih 12 meseci, stručnjaci s Pinteresta tako predviđaju šta će nas ove godine najviše privlačiti, odnosno koji će to trendovi obeležiti 2021.

Upotreba kovid-pasoša počinje u martu: Ulazak u avion samo uz propusnicu

Korisnici Pinteresta sve više pretražuju „nomadska putovanja“ koja su zamenila luksuzne destinacije. U 2021. tako ćemo ići na kratka vikend putovanja, posećivati nacionalne parkove, a za beg iz grada savršene će biti kućice i kolibe u šumama čija je popularnost poslednjih meseci „eksplodirala“.

put

 Ilustracija/Foto: depositphotos/kantver

Spavanje pod zvezdama, kampovanje i ponovni dodir s prirodom je ono što većinu putnika danas zanima, barem ako je suditi prema pretraživanju na Pinterestu. Uz navedeno, s obzirom na to da većina više nije vezana za kancelarije, rad na daljinu biće odlična prilika da mnogi spoje ugodno s korisnim.

Umesto da nam služi kao sredstvo za beg, automobil će nam ove godine biti mesto za beg. U njemu ćemo se družiti, a služiće nam i kao mesto za sastanke i gledanje filmova, navodi Avaz.

Naime, korisnici Pinteresta u protekloj su godini pretraživali pojmove kao što su „car date night“, „drive-in cinema“, ali i „car man cave“.

Ukratko, od romantičnih spojeva do mesta koje će nam poslužiti da se nakratko opustimo, auto će nam postati bitan deo načina na koji živimo.

Ostavite komentar