KOSTIĆ: DPS će morati mirno da preda vlast posle izgubljenih izbora u Crnoj Gori

Obavezno pročitajte

Kostić o situaciji u Crnoj Gori

Kada izgubi na parlamentarnim izborima 30. avgusta, Milu Đukanoviću niko od svetskih lidera neće dati podršku za izazivanje građanskih i oružanih sukoba u Crnoj Gori kao način za opstanak na vlasti. Setimo se samo izjave američkog predsednika Donalda Trampa od pre dve godine, da on nije spreman da ulazi u Treći svetski rat zbog male Crne Gore.

Vladavina DPS-a se polako privodi kraju u Crnoj Gori, čega su svesni svi oni koji danas čine vlast u Crnoj Gori. Većina naroda je saglasna da korumpirani i prevaziđeni režim ne može da donese razvoj Crne Gore u narednom periodu i da je neophodno da posle 30 godina na vlast dođu novi i nekompromitovani ljudi.

Ivan Kostić

Čak je i duhovni lider naroda Mitropolit Amfilohije odlučio da prvi put izađe na parlamentarne izbore i javno stane u „odbranu svetinja, protiv bezakonika i bezakonih zakona“.

kostić,

Sve ankete pokazuju da DPS sa svojim satelitima u vlasti, neće imati dovoljnu većinu za formiranje Vlade. Narod više ne želi da podrži sadašnju vlast koja je ustala protiv osnovnih identitetskih načela na kojima je osnovana Crna Gora u 19. veku. Sporni Zakon o slobodi veroispovesti je pokazao svu bahatost vlasti, koja je izrazila spremnost da uđe u sukob sa velikom većinom svojih građana pa čak i sa predstavnicima Crkve, gazeći njihova osnovna verska i ljudska prava, zagarantovana Ustavom Crne Gore.

Sada se postavlja pitanje da li je predednik SAD, Donald Tramp pre tri godine „slučajno“ gurnuo predsednika Vlade Crne Gore Duška Markovića na sastanku šefova država i Vlada NATO-a u Briselu, i da li je opet „slučajno“ pre dve godine izjavio da ne želi da ulazi u Treći svetski rat zbog Crne Gore?

Činjenica je da je režim u Crnoj Gori zbog svoje kriminogene strukture dosadio svima u svetu i da su svi složni da je njegovo vreme isteklo, kao i da niko nije spreman da podrži regionalni oružani sukob na Balkanu, kada opozicione koalicije osvoje više glasova na ovim izborima od partija koje su na vlasti.

Ostavite komentar

Najnovije objave

KASNO ZORAN DRAGIŠIĆ U UKRAJINU STIŽE

Profesor Fakulteta bezbednosti i višestruko dokazani oportunista Zoran Dragišić je i u aktuelnom, za našu državu izuzetno teškom političkom...

Još priča na sličnu temu