Policijski psi našli kosti u blizini vikendica Velje Nevolje

Obavezno pročitajte

Dvadesetak kostiju pronađeno je juče i danas na deponiji u Vinči, saznaje „Blic“. Sumnja se da su to kosti žrtava kriminalne grupe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja!

Policija već nekoliko dana detaljno pretražuje terene oko vikendica i kuća u kojima je Belivukova ekipa mučila, a potom i svirepo ubijala svoje žrtve. Policijski psi su i juče i danas policajce odveli do deponije u Vinči gde su pronađene kosti.Uhapšeni policajci zbog veza sa Belivukom„Iza kriminalne grupe Velje Nevolje stoji vrh SNS“Belivuk i Miljković dovoze žrtvu u Ritopek? (VIDEO)

Kosti su poslate na analizu kako bi sa sigurnošću bilo utvrđeno da li su ljudske, s obzirom da nisu cele, i kako bi se utvrdile da li su to ostaci neke od Belivukovih žrtava.

- Advertisement -

Policija nastavlja da „češlja“ terene oko imanja Belivukove ekipe i pretražuje se još jedna lokacija koja se drži u strogoj tajnosti.

Belivuk i 20 članova njegove kriminalne grupe uhapšeni su krajem prošle nedelje. Velji Nevolji i njegovom najbližem saradniku Marku Miljkoviću na teret se, za sada, stavljaju tri ubistva.

SourceBlic

Ostavite komentar

Najnovije objave

Dragan J. Vučićević zapretio štrajkom glađu ako ode u zatvor

Vlasnik i glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, da...

Još priča na sličnu temu